• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – Op de Kaminda Mgr. Amado Römer is vanmiddag rond 15.00 uur de 30-jarige Thursy Adriano Leolina omgekomen bij een verkeersongeluk. Leolina reed richting Vaersenbaai en belandde om onbekende reden met zijn auto op de verkeerde weghelft. Zijn voertuig botste vervolgens op een indjuboom.

Het slachtoffer droeg geen gordel waardoor hij uit zijn auto geslingerd werd. Leolina bezweek ter plekke aan zijn verwondingen. Een politiearts heeft zijn dood officieel vastgesteld.

2 reacties op “Man (30) dood bij verkeersongeluk”

 1. Lu, ik sluit me volledig bij je aan!
  Bovendien blijkt dat het slachtoffer berucht is om zijn hardrijden zowel op een motorfiets als in zijn bekende zwarte auto die hij met driften wielen, knallende en vuurspuwende uitlaat regelmatig bestuurde. Deze man is zowel in Jan Doret, julianadorp en zelfs tot in Buena Vista berucht. Deze persoon was dagelijks in deze wijken aan het “motorrijden” wat je eerder als terroriserend rijden kon benoemen.
  Let wel, zelf ben ik een fervent motorrijder maar vindt “macho’s” op hun uitgebouwde motoren een gevaar voor zowel het verkeer als hun eigen motorrijstijl.

 2. Dit verbaast ons niet wij wonen langs de Bullebaaiweg en horen regelmatig van die idiote hardrijders langskomen. Zelf grote dumptrucks die gaan inhalen op kruisingen van Michielsweg, Kaya Cederella, Kaya Andira en Ingang Julianadorp de Paralelweg, hier zouden verkeers drempels op hun plaats zijn.