• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PIP implantaatCURAÇAO – De tekorten in Venezuela nemen nu een wel een heel vreemde wending. Naast het gebrek aan primaire levensbehoeften is er nu ook een ander tekort. Een gebrek aan borstimplantaten doet de gemoederen oplopen. De schaarste aan wc-papier is inmiddels verholpen.

Venezuela staat bekend om zijn schoonheidsidealen en de daarbij gepaard gaande cosmetische ingrepen. Het land leverde in het verleden meerdere winnaressen van prestigieuze missverkiezingen.

Ingrepen
Vorig jaar zijn er volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) 38 duizend borstvergrotingen verricht in het Latijns-Amerikaanse land. De populatie van Venezuela bestaat uit 30 miljoen inwoners met een Bruto Binnenlands Product per persoon (BBP) van 14 duizend dollar per jaar. In de Verenigde Staten (VS) kwam de bevolking uit op 313 duizend borstvergrotingen op een totaal inwoneraantal van 313 miljoen mensen. Het BBP is daar hoger, namelijk een jaarlijkse 53 duizend dollar.

4 reacties op “Gebrek aan borstimplantaten in Venezuela”

 1. Wat een verschrikkelijk bericht. Dat er bijna geen mais-meel, rijst, tomaten, kip, brood, koffie, suiker en middelen voor persoonlijke hygiene te krijgen zijn, shokkeert niet meer… Dan maar wat minder eten of elke week nog langer in de rij. Maar geen borst-implantaten? Dit is een kijharde aanval op de cultuur. Wat erg!

 2. Gezien het ,:” Gebrek aan borstimplantaten in Venezuela”, vind ik dit een goede ontwikkeling. Wat is er in deze tijd nog natuurlijk aan vele vrouwen van tegenwoordig?
  Borstvoeding voor de baby ho, mijn tieten worden slap, geef dat kind maar flesvoeding, ondanks het feit dat de borstvoeding bestemd is voor de verdere verstandelijke ontwikkeling van pasgeborenen. Hangende borsten waaruit blijkt dat een vrouw een baby zoogt en dus trots mag zijn dat zij kan baren, nee, ik ben mijn tiener figuur kwijt mocht ik een baby zogen. Slap geworden buikspieren ho, ik ben bij anders mijn strakke buik kwijt, sixpack niet meer te zien. Heeft een vrouw lichaamshaar, che ”vies” moet weggeschoren worden, terwijl de mens is geschapen met het natuurlijke. Als je het goed bekijkt kom je tot de conclusie velen denken dat de vrouw van tegenwoordig synthetisch in elkaar moet steken om geaccepteerd te worden en succesvol te zijn/staan in het leven. De mens, dier en insecten enzovoort is een handelswaar en de vrouw een grotere dan de man. Voor alle inventieve nood van de mens is er een passend product verkrijgbaar. Een zakenvrouw/man ooit bij een geboorte,:” En mevrouw, wat is het geworden?” Dat is niet goed, een meisje zou beter zijn geweest. De vrouw heeft meer nood dan de man. Denk maar eens aan inleggers voor de onderkleding, de schoenen met hoge hakken die eerder slijten dan de schoenen van de man, het varia van de voorbehoedsmiddelen, nagellak, panty’s die snel beschadigd raken. God dank dat er nog natuurlijke vrouwen bestaan.

 3. Hoe gaat Venezuela nu mee doen aan de Miss Universe verkiezingen ? Zonder silicone tieten maken ze geen schijn van kans. Dat gaat Maduro de volgende verkiezingen doen verliezen.

 4. Dus… wordt er vanf nu wc papier gebruikt. Toch?