• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Sambil Limpiesa sept 2014 dilanti entrada prinsipal Santa BarbaraCURAÇAO – Een team van Sambil is het afgelopen weekend bezig geweest met een grote schoonmaak. Daarbij is zwerfvuil in de directe omgeving van het winkelcentrum verwijderd. Daarmee steunt het de Curaçao Clean Up, de grootschalige schoonmaakactie die zaterdag plaatsvindt.

Sambil is een van de sponsors van deze schoonmaakcampagne. “We hopen met deze actie anderen aan te sporen om hetzelfde te doen in en om de eigen werkplek en om komende zaterdag eveneens de handen uit de mouwen te steken”, aldus het team.

Sambil Liempiesa sept 2014 na entrada di e tereno

6 reacties op “Sambil steunt Curaçao Clean Up”

 1. en hoeveel zal die chick op naaldhakken geraapt hebben?? Duidelijk een imagostunt

 2. haha, inderdaad Tuna, dat dacht ik ook!
  Slimme zet van Sambil: eigen straatje schoon, gratis personeel en naamsbekendheid

 3. Sambil ruimt het eigen terrein op en dan heet het ineens `Curacao cleanup` ?

 4. @Eliza

  Maybe they can replace those stupid non originating palm trees for great cacti who barely need water 😉

 5. Dan mag het personeel van Albert Heijn het ook wel eens doen bij janthiel. In de directe omgeving en ook op straat ligt het bezaaid met afval van hun.

 6. Great news, maybe they can help out and water the dying palm trees behind the new Sambil at Weg naar westpunt as well.

  Buena noticia, tal vez tambien pueden ayudar con las palmeras que se estan muriendo en la caretera Weg naar Westpunt atras del nuevo Sambil curacao…. seria muy apreciado 🙂