• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Henk Pasman vindt de vernieuwde website van de Curaçao Tourism Board (CTB) een vooruitgang. Wel moet er gekeken worden naar de vele fouten.

Het CTB heeft hun website een volledig nieuw jasje gegeven en ik moet zeggen het ziet er modern en goed uit. Echter staan er vele fouten in. Verkeerde links, bijvoorbeeld de link naar Curaçaos Museum, deze geeft een foutmelding aangezien er nog een oud adres gebruikt wordt. Op een andere link krijg je een Chinese pagina te zien. De link naar de app voor de smartphone geeft een foutmelding.

Het gegeven dat Willemstad op de Werelderfgoedlijst voorkomt staat nu ergens diep verscholen en zou in mijn ogen veel prominenter te zien moeten zijn. Uiteraard heb ik al hetgeen ik ontdekt heb doorgegeven aan het CTB en ik krijg keurig netjes antwoord dat er aan gewerkt zal worden. Dat is een goed voorbeeld voor anderen binnen en buiten de overheid.

Mijn oproep is aan een ieder die iets te maken heeft met de informatie op deze website dit te controleren en dit door te mailen naar info@curacao.com.

3 reacties op “Ingezonden: Nieuwe website CTB aan verbetering toe”

 1. Waar gewerkt word worden fouten gemaakt, ook ik maak ze. Het nadeel bij mij is dat ik geen 20.000,00 Nafjes elke maand gestort krijg op mijn bank rn.

 2. Buiten de vele fouten die de website bevat, worden er ook ongevraagd en zonder toestemming foto’s gebruikt van anderen. Lijkt wel een vaste gewoonte van CTB…

 3. Wel moet gekeken worden (wordt hier niet bedoeld “moet niet gekeken worden) naar de vele fouten ?

  Kort geleden werd er nog een soort plaquette aan iemand uitgereikt die moest ook al gecorrigeerd worden en bij overhandiging stonden er nog fouten op (en de tekst bestond maar uit zo’n tien woorden).

  Vraag mij dus af hoeveel fouten in die website staan.