• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitiecontroleCURAÇAO – De politie heeft maandag tijdens een verkeerscontrole op de kruising van de Kaya Wladimir Coco Balentien en de Schottegatweg Noord 91 processen-verbaal opgemaakt. In de middaguren vond er ook een snelheidscontrole plaats aan de Emancipatie Boulevard.

In totaal ging het om zeventien mensen die door rood licht reden. 42 Automobilisten overtraden de snelheidslimiet en veertien mensen reden rond zonder nummerbord. In de overige gevallen werden er boetes uitgedeeld wegens rijden zonder rijbewijs, veiligheidsgordel, geldig verzekeringsbewijs en gebreken aan het voertuig.

4 reacties op “91 Automobilisten op de bon tijdens verkeerscontroles”

 1. De joke is is dat mensen zonder rijbewijs na het ontvangen van hun boete ook weer gewoon in kunnen stappen en door kunnen rijden om brokken te maken..ben je als tegenpartij wa verzekerd kan je zelf alles oplossen..

 2. De joke is de boete kan je betalen als je “zin” hebt. Heb je geen zin dan gebeurt er niks.

 3. Er moeten ter handhaving van de veiligheid en de wegenverkeerswet veel meer “harde” controles worden uitgevoerd.

  Helaas lees ik niets over bekeuringen voor bellen en texten tijdens het rijden. Verder zie ik dagelijks kinderen voor los in de auto zitten en soms zelfs staan op de stoel en dan hun hoofd naar buiten steken, want dat waait zo lekker… Waar zit het verstand van de ouders….? Kinderen weten vaak niet beter en moeten beschermd worden…. als de ouders dat niet doen dan maar de maatschappij, lees medeburgers en verkeerspolitie.

  Deze gemeenschap moet veel pro actiever worden. (stop met het zeuren over eigen cultuur, trots en de slaventijd, maar houdt je bezig met het heden en de toekomst….!)

 4. Forse lijst van overtredingen.

  Daarom verbaast het mij dat tientallen agenten afgelopen zondag een wandeling voor de reumastichting begeleidden.

  Moet de politie niet gewoon zeggen ‘loop maar in de mondi, en wij gaan onze dure capaciteit aanwenden voor verkeerscontroles’?