• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Bij een verkeersongeluk op de Julianabrug is vanmiddag een man om het leven gekomen. Het slachtoffer, de 61-jarige Aldred Panfilo Scholtz, overleed ter plekke. Een persoon raakte gewond. Drie auto’s raakten betrokken bij de botsing.

Een chauffeur van een rode jeep wisselde naar links van rijbaan. Daar was eigenlijk geen ruimte voor, want net op dat moment kwam Scholtz in een witte minivan aanrijden. Daardoor raakte de linkerachterzijde van de jeep de rechtervoorzijde van de minivan. De jeep kwam ook in botsing met een derde auto, die voor de twee genoemde auto’s reed. De minivan belandde in de vangrail, raakte een lantaarnpaal, kantelde en kwam uiteindelijk op de zijkant terecht.

Gevolgen
Het stoffelijk overschot van Scholtz is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie voor onderzoek. De vrouw is met diverse verwondingen afgevoerd naar het Sehos. Het verkeer op de brug ondervond ernstige hinder van het ongeluk.

foto quincy lopez

Foto: Quincy lopez

5 reacties op “Man (61) overlijdt bij aanrijding op Julianabrug”

 1. Gecondoleerd voor alle familie en vrienden!
  Hans T dit heeft toch niks met hardrijden te maken, maar dit is onoplettendheid. Als je van rijbaan verander, moet je richting aan geven en KIJKEN of er ruimte is. Dan pas ga je van rijbaan veranderen. Dat is de oorzaak van heel veel van dit soort ongevallen.

 2. Eigenlijk ben ik verbaasd dat dit soort ongelukken niet dagelijks voorkomen op de brug. Het is er echt levensgevaarlijk, smal, en met idiote invoegmomenten. De maximumsnelheid op de brug zou hooguit 50 km per uur mogen zijn, en snelheidsovertreders gelijk een dag laten brommen per te hard gereden kilometer.
  (Er moet dan wel een extra gevangenis bij, en een nieuw cohort bewakers, want het zit daar zo vol.)

 3. @maurice: Kan je verzekeren dat de rode jeep zich bijna zeker daaraan hield.

 4. Maximumsnelheid is daar 60. Het lijkt me dat dit gebeurd was als beide chauffeurs zich daaraan hadden gehouden.

 5. Ik vind het echt jammer dat zoiets gebeurt is. Mensen please drive safely cuz you are not the only one on the road.