• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

rolstoelenCURAÇAO – Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels heeft in samenwerking met minister Ben Whiteman van Natuur, Gezondheid en Milieu rolstoelen en rollators beschikbaar gesteld. De loophulpmiddelen komen uit Nederland. Ze zijn bestemd voor mensen die slecht ter been zijn.

Zo worden ze onder andere gedoneerd aan de Handicap Right Foundation, Thuiszorg Banda Bou, het Wit Gele Kruis en Besteda. De vraag naar deze hulpmiddelen wordt de komende tijd onderzocht, zodat er in de toekomst meer rolstoelen en rollators beschikbaar kunnen worden gesteld op het eiland.

R&R1

10 reacties op “Wiels en Whiteman zorgen voor rolstoelen uit NL”

 1. Haha de gevers in NL en de herhalende vragers hier blijven uit beeeld en jut en jul strijken met de eer dat E eindelijk en na lange tijd hun job eens doen. Na ja hun ambtenaren het doen.

 2. Wie heeft deze rolstoelen etc. geschonken ? Ja wij weten onderhand wel dat onze gritadora in Den Haag ze in ontvangst heeft genomen maar nogmaals van wie ?

 3. jaja mensen dat klopt helemaal, negatief is mijn 2e naam. En ergens verstand van hebben is ook niet voor mij weggelegd. Het enige wat ik kan is modder gooien en irrelevante kritiek geven terwijl ik het niet eens beter kan en beter weet. Ik beloof beterschap.

 4. Marvelyne moet de eer aan haar zelf houden en naar huis gaan.Teveel mensen hebben last van haar verschijning, naam, houding en grove communicatie. Premier wordt wakker. In plaats daarvan gaat zij tamboe zingen en schreeuwen op partijbijeenkomsten. Schande voor Curacao, wij schamen ons vor haar.

 5. @zucht Laat Sander maar, hij is zo’n negatieveling…

 6. Prachtig deze rol stoelen-gave-! ,Wat heeft dit snoeprijsje gekost?. en wie krijgt die stoel of loop stok om thuis voor de deur te gaan zitten, breek me de bek niet open!

 7. Goed gezegd Mariska, het is een goede actie.

  @ Sander
  Lekker belangrijk wie er met de eer gaat strijken. Dat is totaal niet relevant in deze kwestie. Er zijn mensen in de maatschappij die deze middelen goed kunnen gebruiken. Ik ben blij voor hen dat ze daar nu over kunnen beschikken. Dat het via Wiels en Witheman moet is een bijzaak. De doelstelling is de juiste, zelfs als ze uit China zouden komen. Of moeten we nu gaan roepen: omdat Wiels en Witheman erbij gemoeid zijn zit daar vast een luchtje aan?

 8. Marveleintje en Benny, krijgen de eer.
  Maar Nederland heeft deze zaken ter beschikking gesteld.
  Deze 2 hebzuchtige politici (of corruptici) kunnen hier even mee scoren.
  maar het feit blijft dat deze 2 personen niet functioneren in hun functie…
  ze zijn een schande voor Curacao….

 9. Goede actie

 10. Zijne Excellentie Wiels en Witheman .
  Probeert eventjes neutraal te denken .
  De rolstoelen zijn er nu ,maar hoe worden de inzitten in hun dagelijks leven vervoeren ?
  Dus het is handig om ook tegenlijktijd Rolstoelbussen te bestellen als openbaarvervoer voor de inzitten van de rolstoelen en tegenlijktijd kunnen de senioren ook gebruikmaken .
  Prettig van alles is als op die Rolstoelbussen worden ” KITOKI – TAXI ” bedrukken