• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

personeel taamskliniekCURAÇAO – De geplaagde Taams Kliniek is verder in het nauw gebracht. Vandaag veroordeelde de rechter de kliniek tot het betalen van in totaal 450.000 gulden aan achterstallige rekeningen die het bedrijf open had staan bij Aqualectra. De rente komt daar nog bovenop.

De kliniek in Damakor moet ook de proceskosten en het griffierecht, ter waarde van in totaal 4300 gulden, ophoesten. De Taams Kliniek heeft al jaren financiële problemen en moet waarschijnlijk binnenkort de deuren sluiten.

Vonnis Taams Kliniek vs Aqualectra

15 reacties op “Taams Kliniek verder in het nauw na vonnis”

 1. al snel na overname door Esseboom c.s. werd de ene coordinator na de andere manager binnengehaald, het aantal niet-verzorgende personeelsleden steeg gestaag … het woord “kind met een waterhoofd” is al genoemd … het kon alllemaal niet op, zo leek het wel … de verbouw … de nieuwbouw … hoe nodig was dat allemaal? prestige? … maar als je om deugdelijke bedlampjes voor de patienten vroeg, gaf niemand gehoor, terwijl dat voor een paar tientjes geregeld had kunnen zijn … toch raar dat alles 15-20 jaar geleden, met de Taamsen aan het roer, zo geruisloos verliep … wellicht zijn zij nu de lachende 3e, zij hebben hun schaapjes op het droge …

 2. Ik bedank hierbij.

  @ Zorro. @ en Jan van Grategem.

  Het probleem is, dat als mensen die de waarheid zeggen op Curacrim, zo snel mogelijk onder een steen worden getrapt, door mensen die zelf onder een grafsteen uit zijn komen kruipen, in opdracht van politike opdracht gevers en dat zijn geen echte werkgevers..

 3. Respect voor de heer Mossel, die als een van de weinigen op deze rots in integriteit hoog in het vaandel heeft staan.

  En over opleidingen gesproken,het is werkelijk van de gekke dat die B-univeriteit in het WTC Gerrit Schotte een eredoctoraat heeft verstrekt. Gerrit Schotte, nooit de MAVO afgemaakt en daarna in alles wat hij deed volledig mislukt (meerdere faillissementen, huwelijken gebroken door vreemdgaan, met absurd snelheid een bejaarde doodgereden, binnenkort veroordeeld voor witwassen, land naar de afgrond gebracht met een ongekend financieel wanbeleid en ga zo maar door).

 4. @ Philippe. Als ik weer tijd heb meld ik mij weer..

  Gelukkig heb je wel tijd om te lezen en blijf je op de hoogte. We houden je plekje wel open voor je, maar het is geen pluche.

 5. @ Cariola, bedankt voor je zorg. Ben prive even druk met andere zaken. Als ik weer tijd heb meld ik mij weer..

 6. Qja, @ Carolia, wat betreft die spreuk, die heb van mijn vader, die heeft hem verzonnen toen hij in de trein zat naar Buchenwald. Maar hij is wel terug gekomen. Dus die spreuk is zo gek nog niet?.

 7. @ Cariola, ik ben blij dat je reageert.Dat ik niet altijd de goede zinsnede hanteer, komt omdat ik inderdaad geen school opleiding heb gehad, aangezien ik Deialecty ben. Maar elk nadeel heeft heeft ook zijn voordeel, aangezien je dan in mijn geval een oplichter van 1 km afstand ruik, zoals jouw partijleider Gerrit de Raaf. Een ding scheelt, ik heb nog nooit een diploma hoeven te vervalsen en cheks , maar heb wel een bedrijf gehad met meer dan 500 werknemers en die zijn altijd betaald, en daar heb geen loterijen voor hoeven uitschrijven, wat betreft de Taams kliniek daar weet ik waarschijnlijk meer van als U. Ik wacht alleen ff 15 september af, het ligt aan de uitkomst om dan commentaar te geven, en als het fout gaat met de Taams, zal je ook commentaar zien en die zal jouw haren omhoog laten doen staan.

 8. @ Muppie. Als die “verantwoorde groep SVB” de openstaande rekeningen niet betaalt aan Taams, kom je vanzelf wel in de problemen.

 9. Het is een schande dat Aqualectra Taams niet eerder afgesloten heeft, zoals ze wel bij ons doen.

  De directie van Taams heeft een wanbeleid gevoerd, zelf megasalarissen opgestreken en gigantisch betaald aan 3e rangs consultant van der Veen (die er eerder bij Girobank en Aqualectra een puinhoop van gemaakt heeft) en wij burgers kunnen middels hogere tarieven opdraaien voor het miljoen dat Aquaectra op Taams moet gaan afschrijven.

 10. Als ik dat geleuter lees van die onderontwikkelde Mossel ( Mavo2? Die brengt zijn dag door met reacties op allerlei sites en heeft hulp nodig) dan mis ik echt de onderbouwde commentaren van Philippe Maaskant. Ik hoop dat er niets met hem aan de hand is.

 11. De deuren sluiten is 1, maar platgooien is 2. Ik begrijp, dat de Taams met te veel personeel een kind met een waterhoofd is. We kunnen niet zonder de Taams ook niet na de oplevering van het HNO. De schuldeisers hebben er niets aan en zullen willen verkopen en dan is maar wat de gek ervoor geeft. Ik zie de Taams niet definitief verdwijnen.

 12. @ Chopi,

  DE HOOP IS HET BEVEL DAT ONS VERBIED TE DENKEN DAT WIJ VERLOREN ZIJN.

 13. Hoe kan het dat de banken en alle schuldeisers deze twee directeuren zo lang hun gang hebben kunnen gaan met schulden op schulden stapelen?
  En hoe kunnen ze in 5 jaren tijd zo’n enorme schuld hebben opgebouwd, waar is al dat geld aan op gegaan?
  Uiteindelijk betaald het eiland de rekening.
  Faillissement doorlopen en door een verantwoorde groep (SVB?) over laten nemen.

 14. Bidden? Wat een grap… Betalen heet zoiets.

 15. Typisch geval van “oude schoenen” Taams neemt nu 30% van de gezondheidszorg voor haar rekening. De politiek ziet graag “binnenkort” alles in een nieuw Sehos geconcentreerd.
  Als de bouw van Sehos begint, zal daar de capaciteit ook nog verminderen.
  Dat betekent dat de zorg op Curacao tijdelijk dan nog maar 50% is van het huidige niveau.
  Aqualectra verkeert onder meer in de problemen door het ingrijpen in de tarieven van Gerrit Schotte persoonlijk , tijdens zijn premierschap. Hopelijk biedt de surceance van betaling enig soelaas voor Taams. Het zou jammer zijn als de kennis en kunde daar zou verdwijnen.