• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Mike Eman ThumbCURAÇAO – De Arubaanse MEP-fractie doet aangifte tegen in totaal tien ministers uit de eerste twee kabinetten van Mike Eman. Ook de Arubaanse premier zelf heeft een aanklacht aan zijn broek hangen. Er zou 50 miljoen gulden verdwenen zijn.

Aanklacht vs ministers Eman-I en Eman-II

9 reacties op “Tien ministers Aruba aangeklaagd”

 1. @ ARNA. Daarnaast zijn er ook regels mbt uitgaven.

  Je theorie is volkomen juist. Er zijn ook regels om de jaarstukken binnen een bepaalde termijn klaar te hebben. Luister naar het CFT.

 2. @Zorro, Er is toch een Rekenkamer op Curacao? en een SOAB?
  De Algemene Rekenkamer controleert of de inkomsten en uitgaven van het land kloppen en of het land beleid uitvoert zoals het bedoeld is.
  Daarnaast zijn er ook regels mbt uitgaven. Reisjes en uitgaven dienen alleen te kunnen worden gedaan indien vooraf een plan wordt ingediend met het doel en de kosten en die dient te worden geaccordeerd door de MR en Minister van Financien en dient openbaar te zijn. Laat men dus maar de jaren 2010-2012 bekijken en alle uitgaven die zijn gemaakt door de Min-Pres en zijn ministers die niet van te voren zijn ingediend dient men te zien als persoonlijke uitgaven en dient door deze persoon terug betaald te worden.

 3. @ Abraham Mossel. Zorro, vriend, mis er niet twee nullen bij . Hakim , Jamolodin.

  Niet lang na plaatsing wist ik mijn fout al, maar ik dacht: ach laat maar, want wie ziet dat nou. Je bewijst maar weer eens, dat sommigen met wat mindere gedachten over jou het helemaal mis hebben. Totaal is er 1,1 miljard weg wat ik ook eerder heb gemeld en daar doet een ontbrekende jaarrekening niets aan af. Het maakt niet uit of het 1,0 of 1,2 miljard is, want het is in ieder geval heel erg veel en het land zit niet in zeer zwaar weer omdat het zo weinig geregend heeft tijdens Schotte’s financieel schrikbewind.

 4. @Chopi, AVP is net zo corrupt als de MEP. Alleen is de AVP iets beter voor Aruba omdat zij wel met Nederland samenwerken. Dat Gerrit Schotte een fervente aanhanger van de MEP is zegt al genoeg.

 5. @ Zorro, vriend, mis er niet twee nullen bij . Hakim , Jamolodin.

 6. @Zorro, we wachten nog steeds op de jaarrekeningen van de regering Schotte 2010-2012 en dan voornamelijk alle uitgaven die gemaakt zijn. Alle reisjes en andere uitgaven voor feestjes.

 7. Waarom doen we niet op Curacao een onderzoek naar de comptabiliteit van de regering Schotte, want er is wel 500.000 gulden van de begroting verdwenen en 600.000 gulden van de betalingsbalans.

 8. Oduber ben je nu aan het toegeven dat Mike corrupt is?

 9. De MEP is zelf toch oon corrupt. Waarom zichzelf niet aanklagen?