• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

thumb hatoCURAÇAO – Curaçao Airport Partners (CAP) baalt van de berichtgeving over een gelekte mail. In een schrijven aan minister Stanley Palm (Economische Ontwikkeling) baalde CAP dat de vergunning om privévliegtuigen te ontvangen in de nieuwe terminal niet op tijd rond was voor Curaçao North Sea Jazz.

Rond het festival komen er meerdere private jets aan op het eiland.

Gemiste kans
CAP is niet te spreken over de berichtgeving hierover, zo is te lezen in een persverklaring. De gewraakte mail is uit zijn verband gerukt en bovendien is er geen wederhoor toegepast, stelt de luchthavenexploitant. CAP lag volgens eigen zeggen op schema om festivalbezoekers in de nieuwe terminal te ontvangen. Het bedrijf werd door geconfronteerd met administratieve processen die buiten CAP omgaan. De organisatie spreekt in een verklaring van een ‘gemiste kans’, maar zou nooit de publiciteit hebben gezocht voor dergelijke strubbelingen.

5 reacties op “CAP baalt van berichtgeving nieuwe terminal”

 1. Hoe zit het met die raket afschiet installatie die al 4 jaar geleden hier zou komen?

 2. Wel ja, geef de ambtenarend e schuld terwijl men zelf veel te laat is met het doen van de aanvraag. En dan nog een preferential treatment de normaalste zaak vinden?! Corruptie heet dat.

 3. Ay nos mes por

 4. Dus, als ik het goed begrijp, baalt CAP er van dat hun poging om het bij de minister te ¨ritselen¨ is uitgekomen?

  Zo hoort het, in een vrije democratie! Leve de vrije journalist! Niet de boodschapper verwensen, maar CAP moet publiekelijk zijn schuld erkennen!!

 5. Sinds wanneer zijn vergunningen snel klaar op Curacao???????

  Men denkt kennelijk nog steeds dat de zon om Curacao heen draait.

  Curacao mist keer op keer een kans en andere landen in de region lachen zich een bult om ons onprofessioneel geklungel.

  Dit komt er van als de ministers geen plan, geen idee, geen toekomst visie, geen interesse, geen inzicht, geen initiatief en geen liefde voor het land hebben.

  Tata Precupa