• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Koper 01CURAÇAO – De politie heeft een derde aanhouding gedaan inzake de heling van koper. De 35-jarige Roemeen L.M. is gisterochtend aangehouden. Hij is een manager van het bedrijf in Zeelandia waar eerder al twee arrestaties werden verricht.

De man is voorgeleid en zit nog vast.

8 reacties op “Opnieuw arrestatie wegens heling koper”

 1. Is het koper wellicht onderweg naar Roemenie?

 2. @Fred Schiedam, Ja joh, zijn Roemenen Europeanen? En nu?
  Betekent dit dat wij onze deuren wagenwijd moeten gooien voor (criminele) Roemenen omdat ze Europeanen zijn? Uhh, behoort Roemenië ook tot ons Koninkrijk?
  Vertel, geef ons les!

 3. Alle bedrijven van opkopers verzegelen en waar moeten ze dan met het koper naartoe? Nu is er al een houten paal van Aqualectra omgehaald om bij de kabels te komen dus er wordt nog steeds koper gekocht/verkocht. Weer een ton schade zonder vervangingskosten.

 4. @Fred, Een Roemeen is een Oost Europeaan. Groot verschil en iemand kan hier niet zo maar verblijven.

 5. @To en @Rob: Een Roemeen is gewoon een Europeaan, hoezo jullie opmerkingen ¨het moet niet gekker worden¨ en ¨het wordt met de dag gekker¨?

 6. Je kunt nog wel tien mensen oppakken voor koperdiefstal, en wie weet veroordeelt een van onze doorgaans slappe rechters ze ook nog onder druk van de publieke opinie maar dan? Gaan ze echt het gevang in?

  Zelfs een advocaat die aan de UNA gestudeerd heeft zal zeggen, ‘wacht eens even, rechter’. Brian Mariano is 2 jaar geleden tot een jaar cel veroordeeld voor de smokkel van 2 kilo cocaine. Daarop zat niet alleen veel meer winst dan op koper, ook is cocaine veel schadelijker voor de volksgezondheid. Als Brian Mariano zijn straf niet uit hoeft te zitten, moet mijn client dat dan wel? Nee, meneer de rechter, wij wachten wel tot Brian Mariano gezeten heeft en zijn cel vrij komt.

 7. Een Roemeen op curacao en manager van een bedrijf , het moet niet gekker worden!!

 8. Kiko Roemeen? Het wordt met de dag gekker. Eerst was het een Venezolaan, daarna een Dominicaan en nu een Roemeen. Hebben die mensen wel een verblijfsvergunning? Zo ja, van wie hebben ze het gekregen???