• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenDe politie is er nog niet in geslaagd om het gevonden lichaam bij Playa Kanoa te identificeren. Het stoffelijk overschot is daar vrijdag 15 augustus compleet verkoold aangetroffen. Ook het geslacht van het slachtoffer is niet vastgesteld. Meer technisch onderzoek moet meer licht werpen op de zaak.

De politie doet nogmaals een oproep om eventuele informatie te delen. De recherche is tijdens kantooruren bereikbaar via 8666-219, 8666-221 of 8666-222. Een andere mogelijkheid is om 24 uur per dag te bellen met 917 of anoniem met 108.

7 reacties op “Meer onderzoek nodig naar verkoold lichaam”

 1. Roberto denkt u nou echt een Columbus te zijn met wat u schreef?
  Zelfs die trof overal bewoners aan op de plaatsen waarvan er gezegd wordt dat hij die ontdekte.
  Ieder opsporingsambtenaar weet dat. En wat als je het e.e.a. weet?
  Men hoeft toch niet alles aan de grote klepel te hangen?
  Grammaticale vorm heeft toch met taal te maken? Spelling etc.??????
  Brian, over de gehele wereld zijn er zaken, verder identiteiten, die nog vastgesteld moeten worden en opgelost moeten worden. Moet men soms snuffelen, paragnost zijn, in de toekomst kunnen kijken?
  Velen weten uit ervaring hoe moeilijk het opsporingswerk is.
  Misschien kunt u zich opgeven voor een mogelijke samenwerking met Klaas.
  Voorts heeft groot- en of kleinschaligheid niets met onderzoeken te maken, maar met de waarheid vinding achter wat voor zaak dan ook.

 2. Is wel al bekend dat het om een vrouw ging..

 3. Tokaya, 1 jaar is wel lang vooral voor een zeer klein eiland als Curacao waar iedereen elkaar kent.

 4. Ieder onderzoek neemt zijn tijd en dat zeker in gevallen van verkoolde lijken waarvan het identiteit door forensen onderzoekers (heeft zo’n klein land zo’n bureau of afdeling dergelijk capaciteit?) met alle zekerheid vastgesteld moet moet kunnen worden. Hier komt dan ook de vraag, om wie gaat het, welk familie moet er benaderd worden voor DNA vergelijking c.q. hebben wij een DNA profiel? Naar mijn mening gebeuren zulke onderzoeken accuraat (is een moet) en ,op staats kosten, in Nederland. Boter bij de vis dus, te betalen door de samenleving van ??. Consequent zijnde, denk ik, moet ik gewoon wachten op de afronding van de lopende zaken, als dezen. Neem nou eens de recente gevallen van vliegtuigrampen als voorbeeld. “Waarom hoor ik niet (dagelijks of bij momentum) tot in de finesse, hier niets meer over”??? Trouwens bij dagelijkse berichtgevingen wordt men resistent, zonder mededogen, qua betekenis en inslag? Ach, weer een dooie, weer een ramp, weer een bomaanslag, weer een verkrachting, weer een liquidatie.
  Stel je eens voor dat ik van alle lopende en verleden zaken ( inclusief “cold cases”) dagelijks of gaande weg onderzoeken, iets te horen c.q. te lezen krijg, waar blijft mij dan de tijd om van alle lopende c.q. actuele zaken te horen of te lezen? Heb ik als abonnee (lezer) zo veel tijd te over (naast mijn werk en familie zaken)? Nou ja, in mijn geval wel, immers ik ben met pensioen. Is dat met iedereen zo?
  Ik geef de onderzoekers de tijd of het nou opsporingsambtenaren zijn of nadere onderzoekers betreft (als forensen onderzoekers), om in alle rust met aan alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeker te zijn van hun bevindingen. Zeker in gevallen waarbij een familie in kennis gesteld moet worden over de vondst van het verkoolde lijk van een familielid.

 5. Naam, woonplaats, en afkomst kan soms moeilijk zijn om erachter te komen bij een verkoolde lijk. Er zijn mensen die jaren in vreemde landen begraven liggen, terwijl de naaste familieleden nog steeds niet op de hoogte zijn, en misschien ook hiervan nooit op de hoogte zullen worden gesteld. Maar, hoe is het mogelijk dat zelfs het “geslacht” niet kan worden vastgesteld?? Zijn er geen gynaecologen werkzaam op Curacao die naar gelang DE BEKKEN kunnen vaststellen of het een man of een vrouw is?? De bekken van een vrouw is ietsje groter dan die van een man i.v.m. de bevalling, en het ligt ook ietsje schuiner. De bekken van een vrouw is aan de grammaticale vorm te herkennen. Een kind kan de was doen.

 6. @Bas er zijn nog zoveel meer dingen waar we niks over horen.
  Ik vraag het me ook iedere dag af.

 7. Waarom horen we hier niets meer over???