• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Drie verschillende diefstallen zijn gisteren anders geëindigd dan de dieven vooraf hadden gehoopt. In het tijdsbestek van een paar uur werden in de Ceresstraat, Kaya F en de Kaya Sayet diefstallen verijdeld. De verdachten zijn gearresteerd.

De politie rukte gisterochtend uit naar een huis in de Ceresstraat vanwege een op handen zijnde diefstal. Twee mannen aldaar gedroegen zich verdacht. Bij aankomst van de politie gingen de twee er meteen vandoor. Een derde verdachte hield zich op in een Kia Rio, die bij een winkel geparkeerd stond. Toen hij de agenten opmerkte, rende hij de nabije winkel binnen. Binnen werd hij alsnog gearresteerd. Ook de andere twee zijn ingerekend. Q.A. de L. (24), A.E.O. (23), R.F.R.E. (20) zitten alledrie nog vast. De auto bleek eerder deze week gestolen te zijn.

Buurtbewoners
In de Kaya F in Stenen Koraal is gisteren rond het middaguur de 46-jarige J.G.F. betrapt toen hij in een huis aan het inbreken was. Een alerte bewoner merkte de man op en met hulp van buurtbewoners konden ze de dief achterhalen. De verdachte zit nog vast.

Tieners
Tien minuten later werd in een huis in de Kaya Sayet ook een melding gedaan van diefstal. Een politieagent zag dat twee mannen aan het stelen waren. Hij zette de achtervolging in en ter hoogte van de Bokaweg zijn de twee gearresteerd. De zeventienjarige M.U.M. en de negentienjarige J.E.I. zijn voorgeleid en worden vastgehouden in het kader van meer onderzoek.

www.versgeperst.com