• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Met een kraan is gisteren de auto van de verdachte van de dood van Sugailie Martina-Maduro van de bodem van de zee opgepikt. Dat gebeurde bij Shut. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek naar de dood van de 37-jarige vrouw.

Martina-Maduro kwam dit weekend om na een steekpartij als gevolg van een relationele ruzie. Zij en haar partner kregen heibel in een woning in de Zuiderzeestraat. De verdachte is er na de steekpartij vandoor gegaan in een goudkleurige auto. Hij is nog steeds voortvluchtig.

15 reacties op “Auto verdachte dood Martina-Maduro opgevist uit zee”

 1. @ Antonio. Hm, waarom krijg ik de indruk, of vermoed ik, dat Zorro een onderwijzer in ruste is?

  Ik kan niet anders dan jouw indruk naar het rijk der fabelen verwijzen.

 2. @Pikatje schreef op 23-08-2014 om 14:17;

  ‘Oh, semper baí.’

  Klopt, en dat zal wel tot in de eeuwigheid blijven voortduren. Geldt toch (hopelijk) ook voor jou?
  Maar toch, had niet gedacht, heb niet gedacht, dat jij dat gedachtensprongetje i.v.m. de door mij gemaakte opmerking ‘doe ik normaal niet’, niet hebt hebben kunnen hebben maken. 😉

  Hm, waarom krijg ik de indruk, of vermoed ik, dat Zorro een onderwijzer in ruste is? 😆

 3. @ Antonio. maar lees eens…

  Natuurlijk kan ik zo’n uitnodiging niet afslaan, maar helaas viel er niets te genieten of over te verbazen. Nederlands hoeft niet je moedertaal te zijn om bij Nederlandse les, die jij duidelijk gevolgd moet hebben, in de eerste klassen van de lagere school moet hebben geleerd dat het “te allen tijde” is. Bepaalde taalzaken worden er bij de leerlingen in geramd, maar je hebt er leerlingen tussen, die ………………………………………………..

 4. @ Antonio schreef: doe ik normaal niet

  Oh, semper bai.

 5. @ Vito . Ik zou wel durven om bij noordkant in de zee te springen want iedereen weet dat als je gaat duiken dan voel je de kracht van het water niet zo sterk zoals je het voelt als je boven bent. Verder, wij wonen op een eiland dus ik ga ervan uit dat wij zeker een duikteam moeten hebben.

 6. @Zorro op 22-08-2014 om 17:31;
  te allen tijde

  Zorro, hartelijk gefeliciteerd man! Je had het goed. Ben het toch ff gaan speuren, doe ik normaal niet, maar lees eens…

  http://irritaal.wordpress.com/2008/02/18/ten-alle-tijden/

 7. @Lastiwz op 23-08-2014 om 8:33;
  TeN allen tijde.

  Ach, duidelijk 1 geval van een mislugt letterje, moet loogieserweize met N. Mar goed, ik bleif hed mugensifterij findeh. hierbei benoem ik surinamboy Lastiws tot hooft v.d. Taelpolisij. Zorro mag zen adjudand worden.
  Iek noodig julie ofisieel uit om voraal door te gaat met hed jagen op mein slecgt nederlants geskrijf. Ik ben Kurazoleño, Neterlans is niet mien taalhuis. Ik mag fouten te alle tijd maken, geen kabei op mein kabes denkd er aan om extra mein besd te doen. Zien daagselijks tientalen fouten. Let niet op se, niet mien taak. adieus, doen je best agenten fan Taalpolisie. 😆

 8. Ach Wendey iedereen is goed in het leveren van kritiek op de politie, zou jij het gedurft hebben in op de noordkant in zee te springen om onderzoek te gaan doe of de auto eruit te gaan halen. Ik zou ook al zou ik de beste politieduiker zijn geweest dat niet hebben gedurft, jij wel. Wat zou jij in dat woeste water op de noordkant gaan zoeken. Als ik zeker weet dat die moordenaar in dat auto zit, zou ik niet eens de moeite doen om hem hem op te vissen. Laat de haaien maar zijn resten opvreten. Helaas doordat er niemand in de auto is gevonden dan zijn de vermoeden dat hij nog leeft en hij moet koet ke koet opgepakt worden. Laten wij wel een beetje ons verstand gebruiken alvorens kritiek te plaatsen op politie of op anderen.

 9. @Antonio:
  het is te allen tijden, niet teN allen tijde

 10. @ Antonio. Zeker met de huidige taalontwikkeling via msn e.d. zitten we zeker niet op een taalpolitie te wachten. Dat zou te veel menskracht en onkosten met zich meebrengen. Er vallen echter gruwels van taalfouten te constateren, die absoluut onnodig zijn. Wie een beetje met taal te maken heeft gehad zal bijvoorbeeld nooit “onmiddellijk” met 1 d en/of 1 l schrijven en die behoort te weten dat het “te allen tijde” moet zijn en niet anders.

 11. @Lucas, op 21-08-2014 om 17:30
  Beetje flauw van je Lucas. Word volwassen

 12. @Lucas, ik denk niet dat er behoefte is aan de “Taalpolizei.”
  Anders voorzie ik een helse taak voor jou. Je zal zolang je hier schrijft moeten accepteren dat niet alleen europese Nederlanders hier hun zegje doen. Bovendien, wie zegt dat Europese Nederlanders ten allen tijde foutloos nederlands schrijven? Ik weet wel beter..
  Zorg maar dat jij absoluut foutloos nederlands blijft schrijven, anders ben je erbij. Van mij zul je geen last ondervinden, maar ik kán me zo voorstellen dat anderen misschien wel opzettelijk gaan opletten of jij wel echt koning “foutloos nederlands schrijven” bent. 😆

 13. @Lucas:
  Spreek en schrijf jij beter Papiamento dan Wendy Nederlands?
  Zo ja: Pabien!

  Verbeter je ook de Nederlanders die hun eigen moedertaal radbraken:
  hij heb dat van z’n eige, hun kenne dat doen, hullie & zullie etc.??

 14. @ Wendy :

  ” Zij konden zelfs niet de water in om de auto …….”

  HET water ! niet DE water !

 15. Door deze zaak kan je heel duidelijk zien hoe “goed” politie op curaçao is. Zij konden zelfs niet de water in om de auto eruit te halen en nu willen ze onderzoek doen? Welk onderzoek?