• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Ivas AsjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes heeft de Fundashon Formashon Awe Progreso Mañan (FFAPM) bezocht. Deze stichting, opgericht in 2010, vangt na schooltijd ongeveer 50 kinderen uit de omgeving van Mahuma op. De stichting bestaat dankzij subsidie, giften, ouderlijke bijdragen en fundraisings.

Asjes kreeg tijdens zijn bezoek een uitgebreide uitleg van directeur Edvaida Felicia over het werk van de stichting. Het team van de stichting is omvangrijk. Het bestaat uit sociaal werkers, remedial teachers, een kinderpsycholoog, huisarts en een coördinator. Het hoofddoel is het begeleiden van kinderen die om uiteenlopende redenen van huis uit geen kans krijgen om te sporten, recreëren of muziek te maken. Van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur kunnen ze bij de FFAPM terecht.

muziekles

5 reacties op “Asjes brengt bezoek aan naschoolse opvang”

 1. @Sander, je dacht toch niet dat ik ACHTER Asjes ga staan? Dan zie ik helemaal niets meer.

 2. Asjes doet goed zijn best. Ga zo door Premier! We staan achter je.

 3. Omdat er verder niets over Asjes is te melden, krijgen we wekelijks dit soort plaatjes voorgeschoteld. Maar gelukkig niet gemaakt door de eigen hoffotograaf zoals bij een eerdere premier.

 4. Tradename Fundashon Formashon Awe Progreso Mayan
  Registration number 120038
  Official name Fundashon Formashon Awe Progreso
  Businessaddress Mayan Kaya Abeha 36

 5. Graag zou ik meer informatie willen ontvangen over deze stichting. Weet iemand het adres of telefoon nr? ik heb het geprobeerd via UTS maar ze konden de stichting niet vinden in hun systeem.