• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KLMCURAÇAO – De KLM vliegt in de winter vaker naar Curaçao. Vanaf 17 november vinden er per week twee extra vluchten plaats, aldus Luchtvaartnieuws.nl. De twee extra vluchten worden op maandag en woensdag uitgevoerd met een Airbus A330-200.

Vluchtnummer KL733 vertrekt om 14.15 uur vanaf Schiphol en arriveert dezelfde dag om 19.35 uur lokale tijd op Curaçao. Retourvlucht KL734 gaat om 21.05 uur weg van Hato en komt de volgende dag om 11.25 uur aan op Schiphol.

Wekelijkse vluchten
De komende winterdienst draait de KLM in totaal negen wekelijkse vluchten. Daarvan vliegen er zes rechtstreeks tussen beide bestemmingen. De overige drie gaan via Sint Maarten.

4 reacties op “KLM breidt wintervluchten naar Curaçao uit”

 1. Ik heb gisteren gebeld voor de Arke aanbieding van 1199 in de krant van diezelfde dag.

  Vluchten tegen die prijs waren (nogmaals: op de dag van de advertentie!) niet meer verkrijgbaar.

  Ook KLM flikt dat iedere keer weer met hun advertenties. Het is consumentenbedrog.

  Zoek je vervolgens een stoel uit bij het online boeken bij KLM dan moet je voor vrijwel iedere stoel (let wel: in de toeristenklasse, dus alle stoelen zijn gelijk) bijbetalen.

 2. Zorro, wist je wel dat de KLM een commerciële luchtvaart maatschappij is ? Filantropie komt niet in hun vaandel voor.

 3. @ Celsio Albertus. het enigste dat ik mis is de prijs.

  Volgens mij bestaan er geen vaste prijzen dus onmogelijk om in dit bericht te vermelden. Dus even naar de website of telefoon van KLM en Arke, als het zo ver is om te boeken. In het bericht is de prijs niet het doel voor KLM maar de uitbreiding van de vluchten voor de klanten.

 4. Wintervluchten, tijden van vertrek – van Schiphol – en aankomst op Curaçao en retoursdata, naar Nederland, het enigste dat ik mis is de prijs. Want daar gaat het uiteindelijk om.

  Met hartelijke groet