• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

pistolen pistoolCURACAO – Het Openbaar Ministerie (OM) start vanaf morgen met een anonieme kliklijn. Mocht je informatie hebben over de locatie van een vuurwapen, dan kan dit telefonisch worden gemeld. Indien er daadwerkelijk een wapen wordt gevonden, ontvangt de melder  een beloning tussen de 350 en duizend gulden.

De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het gewicht van het vuurwapen.

Telefoonnummer
De anonieme kliklijn van het Openbaar Ministerie is te bereiken via telefoonnummer 0800-TA BASTA (0800-8222782). Alle illegale wapenbezitters worden strafrechtelijk vervolgd. Per 31 augustus worden de strafeisen verhoogd. De anonimiteit van de melder blijft gewaarborgd.

11 reacties op “Anonieme kliklijn vuurwapens”

 1. Bij deze mijn tip: In de wijk Koraal Specht zitten een aantal mensen die lid zijn van No Limit Soldiers. De politie weet vast wie het zijn! Ga daar is kijken. U kunt het aan mij verschuldigde bedrag overmaken naar MCB rekening 2120022. Mijn dank is groot!

  Arjen Noniem

 2. Curacrim is zo lek als een vergiet, tot aan en bij de VDC toe, ik ken mensen die hun eigen moeder nog aan de schand paal hangen, Maar als het om criminelen verraden betreft, dan slaat direct de angst cultuur de curaçaoenaar om het hart.

 3. Lokoloko doet het niet anoniem maar gewoon hier op Versgeperst.
  In elke tweede woning in Koraal Specht ligt er een vuurwapen. In de ene straat zijn het de huizen met even nummers en in de volgende straat zijn het de huizen met oneven nummers.
  De beloning (vele duizenden guldens)mag gedoneerd worden aan liefdadigheid naar keuze van de Officier van Justitie.

 4. @Mimi, Dank je voor de tip. Kom je langs om je beloning op te halen?

 5. Rustig maar mensen, het gaat allemaal goed komen. We houden van Curacao.

  Gewoon positief blijven, net als ik. Dushi Korsou!

 6. @Roadrunner, Er zal wel ergens in het geheim een zak met geld worden achtergelaten.

 7. Klikspaan spelen is op Crimiçao met je leven spelen…………

 8. Als je een beloning krijgt zal je naam bekend moeten zijn, da’s dus niet anoniem.

 9. Laat ze eens bij Jamaloodin gaan kijken.

  Die heeft tijdens het MAVO3 kabinet Schotte op kosten van de nelastingbetaler een wapenarsenaal aangeschaft waarop Rambo jaloers zou zijn.

 10. Handig. Want als je de ANONIEME tiplijn belt dan weet het OM natuurlijk precies aan wie de beloning gegeven moet worden. Zucht, wat een verstand.

 11. Zo anoniem is het dus ook weer niet… Wil je de beloning in ontvangst nemen, zul je toch je naam moeten achterlaten.
  Hoe is het verder geregeld met je veiligheid. De advocaat van de tegenpartij zal toch wel willen weten wie zijn client heeft aangeklaagd/verlinkt en vertrouw je de politie dat alle namen “anoniem” blijven?