• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes voelt zich niet in zijn hemd gezet door zijn eigen partij Pueblo Soberano (PS). Dinsdag kreeg Asjes geen steun om de sanctielandsverordening erdoor te krijgen in het parlement. Asjes zegt in gesprek met Radio Hoyer 2  het ‘democratisch proces’ te respecteren.

Volgens een commentaar in het Antilliaans Dagblad werd Asjes daarmee in zijn hemd gezet, maar zelf is Asjes ervan overtuigd dat hij aan de goede kant van de historie staat. “Ik heb altijd gezegd dat ik ervoor ben dat zaken in onze eigen wetgeving worden geregeld”, aldus Asjes.

Sancties
Asjes stemde voor het aannemen van een sanctielandsverordening, die in zou houden dat sancties door de Europese Unie automatisch overgenomen worden. Het parlement stemde echter tegen omdat zij voorstanders verweten de Curaçaose autonomie in te leveren. Daarmee is Curaçao het enige land in het koninkrijk dat deze wet niet onderschrijft.

4 reacties op “Asjes: niet in mijn hemd gezet”

  1. Nee hij is niet in zijn hemd gezet, want dit was de bedoeling. Asjes doet zijn best (zogenaamd) maar de staten..helaas, democratie he.? Zo kan hij aan NL en EU uitleggen dat het niet aan hem lag. Manipilator!

  2. Nou de schellen vielen van mijn ogen toen ik het zag staan, ja het stond er echt. Hij, Jasje, respecteert het democratische proces. Hoe lang geleden is het dat deze nimkinpoop onze “staten” in gijzeling dacht te kunnen nemen. Onze eigen gekke gerritje is er hem nog steeds HEEL dankbaar voor.

  3. Nee inderdaad niet in zijn hemd gezet door zijn eigen partij PS, maar wel in ze blote kont, tjonge tjonge wat een afgang.

  4. Denken ze nogsteeds aan “Nos mes por”? Verleden heeft al bewezen dat wij zelf niks kunnen.