• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

vuurwapen pistoolCURAÇAO – In Mahuma zijn drie mannen gisteren rond 22.17 uur door de politie gearresteerd omdat ze zich verdacht gedroegen. Twee van hen liepen gemaskerd richting een minimarket, klaarblijkelijk om een overval te gaan plegen. De politie was in de omgeving echter bezig in het kader van de actie Ta Basta Awor.

Daarop werden drie man gearresteerd en werd een auto, die waarschijnlijk als vluchtauto moest dienen, in beslag genomen. In het overtuig troffen agenten ook een vuurwapen aan.

Verdenking
De 40-jarige A.G.N., N.A.S. (23) en de 33-jarige Dominicaan L.R. zijn voorgeleid en zitten nog vast. Zij worden verdacht van verboden wapenbezit.

6 reacties op “Overvallers al bij voorbaat gesnapt”

 1. Sander,
  Maar iedereen heeft toch recht op een eerlijk proces? of je nu een moordenaar bent of een crimineel.. (Dat is wat mensen zeggen mbt rechtzaken van moordenaars en politieke politici).
  Ratadvocaten zelf zeggen ook dat ze Schotte etc verdedigen omdat hij recht heeft op een eerlijk proces. En ze doen toch ook pro deo?

 2. @haagse Harry

  dit soort gasjes kunnen geen ratadvocaat betalen, maar het zal geen hoge straf worden.
  Want de rechters wonen zelf in bewaakte resorts, dus die gasjes staan na 2 weken of errder al weer op straat.

  Nee de ratadvokaten worden ingehuurd door de maffia en de rechters zijn te bang om daar een veroordeling aan te hangen.
  ze hebben tenslotte ook kinderen op school en zelf gaan ze ook wel eens bij mamboo wat drineken.
  dus de echte maffia houd gewoon vrijspel.

 3. Durf te wedden dat ze vrijspraak gaan krijgen en een schadevergoeding dankzij de ratadvocaten. Immers zijn ze pas strafbaar als ze pas de overval plegen en niet ervoor.

 4. Ook onder de indruk van de politie de laatste tijd. Goedzo, opgeruimd staat netjes.

 5. Misschien dat de politie nu gaat beseffen dat gerichte controles bij risico objecten en in risico wijken veel effectiever zijn dan een controle op de weg naar Jan Thiel of naar Jan Sofat. Snap dat het lekker makkelijk is, maar het lost niets op.
  Dit is een goed voorbeeld van, weliswaar geluk hebben, maar wel zijn op de juiste plek op het juiste moment.

  Daarentegen is het van de ratten dat een overval plegen tegenwoordig een soort van vrijetijds besteding is geworden, het is voor sommigen de normaalste zaak ter wereld. Even een tent overvallen, dan gaan we daarna lekker naar de snek, wellicht naar campo en dan nog even gokken in het casino. Wie gaat er mee ?

 6. goed gedaan!

  het helpt dus echt, meer blauw op straat…