• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

malaysia airlines vliegtuig rampCURAÇAO – In de Heilige Marthakerk in Den Haag is gisteren een herdenking gehouden voor Kevin Jesurun. De Curaçaoënaar was één van de inzittenden van vlucht MH17 van Malaysia Airlines die 17 juli boven Oekraïens grondgebied neerstortte. De dienst is georganiseerd op initiatief van het Curaçaohuis.

Familieleden Kevin JesurunBehalve familie en vrienden van Jesurun werd de dienst ook bijgewoond door minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk, de ambassaderaad van Maleisië in Nederland Devrin Jeck en Malaysia Airlines-topman Huib Gorter. Ook waarnemend directeur van het Arubahuis Shandra John was aanwezig: de 43-jarige Jesurun werd geboren op Aruba.

GevMin Curaçao
Foto’s: Caïnva Isenia

3 reacties op “Herdenkingsdienst voor Kevin Jesurun”

 1. Nu nog een monument en een straatnaam. Wie zorgt daarvoor?

 2. Ten eerste aan de familie beterschap in deze moeilijke periode moge GOD jullie bij staan.

 3. Ik lees het volgende inzake het debat over de sanctieregeling in de Staten van Curacao: ¨De oppositiefracties beschuldigden het kabinet in de afgelopen dagen ervan dat het vrijwillig de autonomie van Curaçao aan de Europese Unie zou verkwanselen en dat mogelijke sancties van de EU gevolgen voor de belangen van Curaçao zouden kunnen hebben. Dit werd gisteren nogmaals herhaald door vertegenwoordigers van de oppositiefracties.
  Ook de PS schaarde zich bij de tegenstanders van het voorstel van de regering.¨

  Curacao geeft een duidelijk signaal af dat zij zich in kamp van Poetin scharen? Wat zijn de genoemde belangen van Curacao in Rusland? Geparkeerd Russisch geld bij de banken in Curacao?

  Of is het gewoon rancuneus Nederland bashen?