• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft maandagochtend de handen vol gehad aan twee dieven. Bij een huis in de Jan Erasmusstraat hadden de twee autobanden gestolen. In een Toyota Yaris namen ze hun buit mee, maar ze werden achtervolgd door een politiepatrouille. Een van de dieven raakte gewond.

De Yaris ging er vandoor toen de politie hen tot stoppen maande. De achtervolgers zetten daarom de achtervolging in en losten daarbij ook schoten. In de omgeving Gasparitu stopte de vluchtauto en renden de twee verdachten de mondi in. Daar werd een van hen gevonden. De 22-jarige C.V. had een schotwond in zijn been opgelopen en moest in het Sehos behandeld worden. Hij is ter plekke aangehouden en verblijft daar nog steeds. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Tweede verdachte
Enkele uren later kwam de tweede verdachte zichzelf aangeven op het politiebureau. De twintigjarige R.H. is voorgeleid. Ook hij zit nog vast in het kader van nader onderzoek.

4 reacties op “Dief gewond door politiekogel bij achtervolging”

 1. Strak werk, volgende keer iet beter richten dan kost het de gemeenschap geen geld.

 2. Kan ik gelijk mee aangifte doen? Wellicht zijn dat dezelfde jokers die mijn auto op de krik gezet hebben en alle wielen losgemaakt. Doordat ze op tijd gesnapt zijn door alerte buren, zijn ze gevlucht.

 3. Ik ben al jaren niet ziek geweest en vraag me wel eens af waarom ik nog ziektekostenpremie betaal.

  Nu ik dit lees weet ik het weer, om gewonde onverzekerde criminelen te helpen.

 4. Bon trabow polis