• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

rechtszaalCURAÇAO – Elvis K. alias ‘Monster’ heeft Betty de la Fonte bedreigd. De partner van de vermoorde politicus Helmin Wiels had het idee dat K. haar steeds aankeek in de rechtszaal. Daarop zei ze: “Ik ben de partner van Wiels.” Dat viel niet goed bij K. “Wat denk je? Denk je dat ik niets kan doen omdat ik vastzit?”

Na zijn woede-uitbarsting richtte hij zich tot de marechaussee, die hem tevergeefs tot rust probeerde te brengen. “Nee man, ze moet geen domme dingen tegen me zeggen. Zeg haar dat ze haar mond moet houden!”, zei hij boos. Daarna schold hij de la Fonte uit: ‘Bai hunga pakul swa!’ De la Fonte bleef er zelf redelijk rustig onder.

12 reacties op “‘Wat denk je? Denk je dat ik niets kan doen omdat ik vastzit?’”

 1. @Mr. Martina,

  Had de Papiaments talige alle Martina’s zeer ruim en grandioos hun maximaal vertrouwen gegeven en wat is eruit gevloeid? Dat de Surinamers alle Martina’s en het Eiland diep in hun zakken hebben gestoken en niet meer willen loslaten. De overheersing is thans duidelijk. Martina je mag blij zijn, dat je nog steeds geen loop in jouw strot heb gekregen om al jouw bezittingen af te staan. Wiels had evengoed een Martina kunnen zijn, die kennelijk thans de politiek niet meer nodig hebben om zich te kunnen bedruipen, want zij zijun binnen.
  Jij moet niet wijzen naar partijen. Indien je iets wil zeggen kom dan af met een stem advies! Haiti is het gevolg van de zwarte mentaliteit!

 2. Beste @Gian
  Masha danki voor je comment. Bendishon en God’s Zegen.
  Helaas zijn verwensingen en vervloekingen onder Yiu di Korsow aanleiding voor vecht- en moordpartijen, omdat degene die de verwensingen toe geschreeuwd krijgt gekrenkt word in haar of zijn eer.
  @Lucas voor jou ook Bendishon.

 3. @WEndy, dat soort mensen zie je vaak op motoren en quads, feveren en hangen onder een boom. Ook gaan ze naar facade en gaan feveren in salinja in het weekend

 4. @ Lucas
  Deze persoon zegt niks discriminerend en niks denigrerend en niks demoniserend.
  Dus, nee hoeft niet. Dit is de beleving van deze persoon en zij mag het zo verwoorden. Zo gaat zij om met dit soort verwensingen. Hoe ga jij hiermee om? Deel het met ons. Wellicht dat dit medium toch zal bijdragen aan een positieve mentaliteitsverandering; waar wij overigens zo hard aan toe zijn.

 5. Dit geeft wel weer aan dat we hier met een crimineel van het laagste soort te maken. Net als de ratvocates die hem verdedigen.

 6. Dus wanneer iemand zegt: ‘ik ben de vriend / vriendin van de vermoordde’ dan is dat dom ?

  Het geeft wel aan wat voor licht deze Elvis is. Ik weett dat er veel idioten rondlopen, maar hij geeft wel aan dat hij niet echt boven het niveau van een dier uitkomt. Weet alleen niet wat voor beest, want dan zou ik dat beest weer tekort doen.
  Erger is nog de realisatie dat er veel meer van zijn soort op dit eiland rondlopen. Totaal verknipt, geen enkele opvoeding gehad, geen besef van goed of fout, een leven heeft voor hen geen waarde. Of dachten we soms dat Elvis een uitzondering is ?

  Opsluiten, sleutel weggooien en vervolgens vergeten eten te geven. Dit figuur ooit nog een keer vrijlaten houdt in dat hij direct weer aan het moorden slaat. Het doet hem immers niets, gaat hem alleen om zijn geld.
  Andere oplossing is vrijwillige euthenasie, wellicht dat hij daar aan mee wil werken. Zou de gemeenschap een plezier doen.

 7. Kunnen we die godsdienstles even deleten.

 8. Zo zie je maar hoe debiel en gevaarlijk hij is. Hij mag nooit vrijkomen want hij geeft niet om mensenlevens. Een niets ontziende gevaarlijke moordenaar.

 9. @ Sander schreef : Het monster is een beest

  In het geval dat de heer Elvis levenslang krijgt, zal zijn eigen reetje mogelijk nog vele jaren gedienstig moeten zijn.
  (van deeltijds No-Limit-Soldier naar Geen-Flauwe-Kul in de continudienst, als het ware)

 10. Dit soort “mensen” lopen rond op curaçao.

 11. Het monster is een beest

 12. Señora Betty de la Fonte, aan mil werd ook twee jaar geleden zo’n afstotelijk verwensing naar mij geschreeuwd. Ik had deze sexueel geweld verwensing in Jezus naam verbroken.
  Wetend dat deze vunzige verwensing in de geestelijke wereld met wortel moet worden geplukt in Jezus naam om de natuurlijke manifestaties te verbreken.
  Lees Marcus 11 vers 20 t/m 25.
  Jezus zegt dat de voorwaarde voor de versen 22 t/m 24 is vers 25.
  25 En wanneer gij staat te bidden, vergeeft wat gij tegen iemand mocht hebben, opdat ook uw Vader in de hemelen uw overtredingen vergeve. 26 [Indien gij echter niet vergeeft, zal ook uw Vader, die in de hemelen is, uw overtredingen niet vergeven.]
  Dus Jongeman die naar mij deze walgelijke verwensing had geschreeuwd voor de Kijkshop in Eindhoven:
  MI TA PORDONABU – IK VERGEEF JE.– Bendishon en God’s Zegen.