• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

rechtszaalCURAÇAO – Officier van Justitie Gert Rip heeft zojuist levenslang geëist in de rechtszaak tegen Elvis K. Volgens Rip is er voldoende bewijs aangedragen en heeft K. de moord op Helmin Wiels gepleegd. Dit geldt ook voor de moorden op Raikel Concepcion bij Caracasbaai en Lionel Arnaud in Noord-Zapateer.

Daarnaast is er volgens Rip ook voldoende bewijs voor de gewapende overval op een geldloper. “De verdachte is strafbaar. Mensenlevens zijn kostbaar. Maar voor deze man niet. Hij heeft drie moorden gepleegd voor geld! Hij heeft zich als een huurmoordenaar laten betalen”, aldus Rip.

13 reacties op “Rip eist levenslange gevangenisstraf Elvis K.”

 1. Gewoon op Curacao laten zitten niet naar vakantie HOLLAND.

 2. @Pikatje schreef op 05-08-2014 om 15:22;

  ‘U heeft blijkbaar een hoge dunk van criminelen van het kaliber Elvis.’

  Huh, hoe kom je daar nou bij? Terwijl ik met m’n opmerking, althans voor de goede verstaander, juist aangeef dat hij niet echt van een hoog kaliber is. Een natural born bandidu zou namelijk niet aan vriendinnen noch aan z’n vrouw vertellen dat hij huurmoordenaar is. Ik schreef ook over het opscheppen over z’n wandaden middels voice tones. Ik weet niet of het je is opgevallen.. Als jij dan n.a.v. mijn opmerkingen meent te moeten concluderen dat ik een hoge dunk van die sukkel heb(?!?) dan kan ik je niet verder helpen. Ik vind hem sowieso een lul. Ik hoop dat je niet te diep in het glaasje hebt gekeken Pika. Is het soms Scotch on the rock? 😆

 3. @ Norberto,

  Dan moet hij hier op Curacao zijn gevangenisstraf uitzitten, dan duurt het in ieder geval niet levenslang, dus we besparen geld op de lange termijn.

 4. @ Antonio schreef : Ik snap die Elvis K. niet, gewoonlijk zal een natural born bandidu nooit aan zijn vriendinnen, laat staan aan z’n vrouw, vertellen dat hij huurmoordenaar is.

  U heeft blijkbaar een hoge dunk van criminelen van het kaliber Elvis.

  (het type dertien in ‘n dozijn thug : intelligentie van een garnaal, die het geweldig vind om breed te verhalen over z’n glorieuze wapenfeiten. Een voorbeeld van ‘n échte bandidu natural was Martha)

 5. @Ettiene Sambo, wacht maar af wanneer er ook levenslang tegen Fonseca geëist wordt, dan gaat hij wel namen noemen. Dacht je echt dat Fonseca voor anderen levenslang wil gaan zitten? Het idee al.
  Volgens mij komt hij als laatste aan de beurt, zo heeft hij tijd om na te denken…
  En, als ze hem geld geboden hebben krijgt hij in die 20 jaar niet eens de kans om van te genieten, misschien wanneer hij 60 jaar of ouder tegen de tijd dat hij weer vrij komt.

 6. De officier v justitie was heel overtuigend, en zo te zien heeft hij zijn huiswerk goed gedaan.Petje af voor de heer Rip. Terecht levenslang, nu nog het overige tuig. En daarbij niet te vergeten de opdrachtgevers. Ik hoop dat ook daar flinke straffen geëist worden. De advocate zal zeker met een heel zielige verhaal komen. En volgens de reclassering is de kans zeer groot dat monster weer in de fout kan(zal) gaan. Dus opsluiten die handel.

 7. Je moet dit in breder perspectief zien. de bekennende verklaring van monster is misschien hard nodig voor het bewijs tegen de opdrachtgevers. Nu de verklaring niet komt en er levenslang is gevraagd zal de laatste kans op een verklaring verdwijnen. Dit is een overwinning voor de opdrachtgevers. Mensen, dat monster levenslang krijgt is niet heel veel waard als de opdrachtgevers niet kunnen worden veroordeeld. Ik zie deze dag als een overwinning voor de opdrachtgevers helaas.

 8. Waarom niet de doodstraf? Levenslange opsluiting kost ons met 300 gulden per dag wellicht zo’n 5 miljoen gulden!

  Daar geef ik liever oudjes die hard gewerkt hebben en zich wel aan de wet gehouden hebben een AOV uitkering van!

 9. “Ratadvocaten” ?? : je word thuis bruut overvallen, maar het lukt je de overvaller een dwarslaesie te slaan. Wat voor soort advocaat heb je nodig ?……..juist…zo’n “ratadvocaat” 😉

 10. ‘Als’ het allemaal waar is wat mr.Ger Rib in zijn requisitoir naar voren bracht is Elvis Kuwas de pineut. Ik snap die Elvis K. niet, gewoonlijk zal een natural born bandidu nooit aan zijn vriendinnen, laat staan aan z’n vrouw, vertellen dat hij huurmoordenaar is. Of d.m.v. voice-tones opscheppen over z’n wandaden. Het valt wel op dat alle verklaringen die tegen hem pleiten afkomstig zijn van vrouwen. Zit wel een goede speelfilm in, gaat over sexfoto’s etc., misschien een idee voor een filmmaker. Bochincha!!

 11. Ok, ratvocaten, roept u maar!

 12. En terecht.

 13. En nu nog de geldschieter(s)… Ook levensslang a.u.b. zal ze leren.
  En, het liefst op Curaçao zelf hun straf laten uitzitten net als ieder ander. Niks met vliegtuigje heen en weer naar ”Hotel Holland.”