• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevMin Marvelyne Wiels thumbCURAÇAO – Sinds de dodelijke aanslag op de voorman van Pueblo Soberano (PS) is er behoorlijk wat ophef geweest binnen zijn die partij. Ook bij de familie van het slachtoffer is er sprake van onenigheid. Wiels’ zus Marvelyne, broer Werner en broer Aubert zijn het met elkaar oneens over de politieke erfenis van Helmin.

Dat meldt Caribisch Netwerk.

Alhoewel Marvelyne Wiels vanochtend zo lang mogelijk wachtte met het zich aanbieden voor controle en fouillering en de meeste mensen de rechtbank al binnen waren, kon zij een confrontatie met Rutmila Martina, een vriendin van Aubert niet voorkomen. Rutmilla maakt deel uit van Tim Magnus, een afsplitsing van PS, ontstaan na de begrafenis van de gevallen leider.

Aanval
Terwijl Wiels de trap opliep schreeuwde Martina dat zij gevangen moest worden genomen. Wiels nam tijdens de pauze de achteruitgang om een tweede confrontatie te voorkomen en liet zich voor de hervatting van de zitting vroeg voor het begin voorrijden samen met haar bodyguard.

Rutmilla Martina over haar aanval op Marvelyne Wiels

9 reacties op “Vriendin Wiels opent aanval op Marvelyne”

 1. Yasser de Windt, de lakei van Fraudelyne, zwijgt in alle talen terwijl hij toch persvoorlichter is.

  Wanneer Fraudelyne een certificaat krijgt van de plaatselijke bingovereniging van Lutjebroek staat Yasser dat van de daken te schreeuwen.

 2. Ondanks dat Fraudelyne genoeg onder de bekende verbouwingstafel van het Curacrimhuis heeft gekregen en 10% van 3 miljoen (3 ton) in haar pocket heeft geschoven, zal zij toch echt niet op haar eigen kosten naar Curacrim zijn gekomen,zij zal tussendoor wel ergens een doelloos project ( het openen van een wc pot zonder doortrektouw )gaan openen samen met haar ge broeder in het kwaad, Asjes. Trouwens waarom heeft zij een bodyguard nodig, is ze bang of zo.

 3. Snap niet dat deze vette pudding nog serieus genomen wordt.
  Dat mens kan werkelijk niets. Waar ze gied in is is liegen en bedriegen.

 4. Ligt het aan mij of is Fraudelyntje nergens welcome? Overal zij gaat is er altijd iemand die haar niet mag.

 5. Dus Fraudelyne laat ons ook nog betalen voor een bodyguard?

  Hoe lang gedoogt Ivar Jasjes deze wantoestanden nog? En het lafste jongetje van de klas, Arthur Rosaria?

 6. Zijn hier svp beelden van :-)?. Wil zo graag zien dat Fraudelyntje (lightweight as only she can be) een vlucht-sprint neemt, de trappen op. Ongetwijfeld weer ff op kosten belastingbetaler Business Class overgevlogen voor deze privé-zaak.

 7. Hoezo politieke erfenis? ahahahhhaaaaah
  Dat, is het dus, ze dachten dat ze een politieke functie konden erven.
  Ministerspost erven, Ruthmila? Ze gedraagt zich echt als iemand die ontslagen is en hierdoor de kans op promotie (ministerspost met goed salaris) ontlopen is. ahahaaaahh
  Begin bij jezelf, ga sporten en minder varkensvlees eten.

  Ga een echte baan zoeken, die bij je past!

 8. Die Ruthmila toch, ahahah. Niet de moeite waard om dit gesprek helemaal te beluisteren.
  Ruthmila, koop een royale boek van Sonja Bakker!

 9. Iedere actie tegen het viswijf Fraudelyne juich ik toe, dus applausje voor Martina.

  Overigens is Fraudelyne hier op door ons betaalde vakantie, inclusief businessclass vluchten, 5 sterren hotel en riante dagggeldvergoeding.

  Of niet Yasser de Windt, haar papagaai in het Curacaohuis?