• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Aubert WielsCURAÇAO – Het bijwonen van de rechtszaak tegen de verdachten van de moord op Helmin Wiels is zwaar voor de broer van de vermoorde politicus. Dat verklaarde Aubert Wiels na afloop van de eerste ochtend van een week waarin de vier verdachten van de moord terechtstaan, meldt radio Hoyer 2.

“Ik heb een gevoel van onmacht en weet niet wat ik moet”, aldus Wiels. “De rechter en het Openbaar Ministerie moeten hun werk doen.” Wiels hoopt dat iemand die drie mensen heeft dood geschoten de maximumstraf krijgt.

Eerlijk proces
Elvis K., alias Monster, zei in de rechtbank dat hij hoopt een eerlijk proces te krijgen. Volgens Aubert Wiels wil iedereen dat. Wiels vertelt over het gevoel waarmee hij in de rechtbank zit.

Aubert Wiels in gesprek met Rick Hart.

4 reacties op “Zware week voor broer Helmin Wiels”

 1. Het boek “Godett” is gesloten en het boek “Wiels” geopend, what’s new ?

 2. Deze broer heeft zijn eigen politieke partij opgericht. Gisteren was zijn woordvoordster en semi partij oprichtster overal te zien op het Internet met haar viswijven gedrag. Het was niet om aan te zien, adipositas mevrouw stond voor het Stadshuis als een doorgedraaide gek te schreeuwen en te schelden op iedereen, “die en die had geen minister moeten worden” zei ze. Alsof zij wel geschikt en bekwaam is om minister te worden.
  Mevr. wist haar woorden, volume, en frequentie niet te doseren. Ze ratelde als een gek aan een stuk door. Wat een zielige vertoning.

 3. mijn gevoel zegt ook: deze familie hangt van komedie aan elkaar.
  En mijn gevoel is meestal goed…

 4. Zijn dood is zijn zuster haar brood . Think about it.
  (Misselijkmakend familiair toneelspel).