• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

begrafenis Gaza winnaar WP PhotoCURAÇAO – Een Israëlische luchtaanval op een school van de Verenigde Naties in Gaza heeft vandaag aan zeker tien mensen het leven gekost. Dat melden de autoriteiten in Gaza. De school in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook, wordt gebruikt als opvangplaats voor Palestijnen die hun huizen zijn ontvlucht.

Op het moment van de luchtaanval zaten er duizenden Palestijnen in het gebouw.

© Novum

5 reacties op “Doden bij luchtaanval op VN-school Gaza”

 1. @EHT, Isreal moet zich kunnen verdedigen tegen terroristen. Laat de Hamas stoppen met raketten afschieten!

 2. Als de VS beweert dat Rusland indirect verantwoordelijk is voor het neerhalen van MH-17 daar het een Russisch geleverd wapensysteem zou zijn , dan zou de VS indirect verantwoordelijk zijn voor de genocide die momenteel in Gaza plaatsvind daar Israel gebruik maakt van door de Amerikanen geleverde munitie!

 3. Eigenlijk is er teveel ontzag voor Israel; het is zo’n beetje algemeen aangenomen dat Israel zich niet dient te houden aan VN-resoluties.
  Internationaal bestaan er bij voorbaat scheve verhoudingen wanneer Israel betrokken wordt.
  Dat Joden hebben geleden onder een Monster als Hitler mag nimmer rechtvaardigen dat Israel
  vrij is om oorlogen te voeren en om dood en verderf te zaaien.
  Netanyahu kan toch ook voor oorlogsmisdaad berecht worden.

 4. Ondanks dat Curacao niks te zeggen heeft over een buitenlandse aangelegenheid, vind ik wel dat zij best wel enige vorm van bezorgdheid mogen uiten vwb Israel (en overigens nog veel meer plekken in de wereld).

  Maar het is te gek voor woorden dat het westen toekijkt en er niks aan doet. Ruim 1700 honderd doden aan de Palestijnse zijde (veelal burgers en kinderen) en slechts 64 aan Israel’s zijde waarvan 3 burgers. Zelfs elke keer slachtoffer spelen ivm de genocide tegen de joden, maar vervolgens genocide plegen…

  Lees dit overigens goed, ik ben niet voor raket aanvallen op Israel.

 5. Waar blijven al die internationale organisaties en media die klaar staan met de eis om berechting van leiders van landen die genocide, oorlogsmisdaad, schending van mensenrechten plegen. Zullen zij voortaan maar beter zwijgen? Waar blijven al die mensen die de daden van Saddam Hoessein en Milosevic zo erg vonden?