• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

robbie dos santosCURAÇAO – De inverzekeringstelling van Robbie Dos Santos, de halfbroer van medeverdachte George Jamaloodin, is gisteren met acht dagen verlengd. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Vandaag buigt de rechter-commissaris zich over het verzoek tot onmiddellijke vrijlating van de advocaten van Dos Santos en Jamaloodin.

Daarin zijn de standpunten van beide partijen gehoord. Om uiterlijk 12.00 uur volgt de beslissing van de rechter-commissaris. Ook moet de toetsing van de rechtmatigheid van de arrestatie van Dos Santos nog plaatsvinden.

Opdrachtgevers
De halfbroers zouden een rol hebben gespeeld als opdrachtgevers in de moord op politicus Helmin Wiels. Dos Santos werd afgelopen dinsdag aangehouden. Ook vonden er huiszoekingen plaats bij een woning in Brakkeput en bij het hoofdkantoor van Robbie’s Lottery in Dominguito. Jamaloodin werd op 24 juli gearresteerd.

4 reacties op “‘Dos Santos nog acht dagen vast’”

 1. Benieuwd hoe Jamaloodin’s kamer in het staatshotel hem bevalt, nadat hij 2 jaar in het rariteitenkabinet Schotte in 5 sterrenhotels verbleef tijdens vakantie eh… dienstreizen.

  Hopelijk begint dochter Maxine niet weer met zo’n kinderachtige Facebook actie voor haar vader. Ze mag op haar pagina wel eens posten hoe ze zich schaamt voor haar vader in de periode dat hij, na te zijn gezakt voor het examen Boekhouden voor Beginners, minister van financien was.

 2. Heb begrepen dat ”Ger” een lijst met 20 foto’s van potentiele geldschieters had laten publiceren in de ultimo noticia. Nette mensen worden aan moorden gekoppeld? Het zijn geen doorsnee Antillianen als ik de foto’s zo bekijk.

 3. Hoop wel dat ie inmiddels toiletpapier heeft.Vervelend die krantafdrukken op je bottom.

 4. En de latinas maar op de deur van de kamer van Jamaloodin in het Plaza hotel bonken…