• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Zoals aangekondigd voert de politie meer controles uit. In het kader van ‘Ta Basta Awor’ waren gisteren Wishi, Marchena, Dòmi Abou, Mundu Nobo en Boka Samí aan de beurt. Tijdens de controles werden er zestien zakjes cocaïne gevonden. Ook zijn enkele scherpe voorwerpen in beslag genomen.

In samenwerking met de Douane en het Vrijwilligers Korps Curaçao (VKC) werden er eveneens controles uitgevoerd aan de  F.D. Rooseveltweg en Schottegatweg-West. Jongbloed, Brievengat, Kwartje, Fuik, Porta Blanku, Santa Catharina, en Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) kregen ook een politiepatrouille op bezoek. In totaal werden 70 personen en twintig voertuigen gecontroleerd.

3 reacties op “Zestien zakjes cocaïne bij politiecontrole”

 1. 16 zakjes … dat is dus welgeteld 16 gram … ppfff laat me niet lachen … dit is hetzelfde als een zware hernia patient 2 paracetamolletjes te geven met de boodschap: pijn gaat zo over … oftewel minder als een druppel water op een gloeiende plaat.

 2. LEES HET GOED! 20 Voertuigen. Zoveel tamtam en maar 20 auto,s.
  Hoe lang stonden ze op elke plek? 5 minuten? Kom niet meer bij hier. Is iets van nou jongens fff die controle, en dan weer naar huis. Zo schiet t allemaal best op hoor.

 3. 16 zakes cocaine, mooie vangst, maar als Brian Mariano (betrapt op 1 kilo cocaine) van zijn opgelegde celstraf van een jaar geen seconde hoeft uit te zitten hoef je voor 16 zakjes cocaine ook niet naar Bon Futuro.

  Waarom dan nog politiecontroles?