• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ezel 1CURAÇAO – In de Kaya Macario Sint Jago op Bonaire heeft vannacht een verkeersongeluk plaatsgevonden. Een automobilist moest uitwijken voor een ezel en botste daardoor op een lantaarnpaal, die vervolgens in brand vloog. De man liep een snijwond aan zijn hoofd op en is naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de lantaarnpaal in brand gevlogen was, viel de stroom tijdelijk uit. Dat is ter plekke opgelost door Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB).

7 reacties op “Ezel veroorzaakt verkeersongeluk”

 1. Op de eilanden heb je amper ruimte om meer dan 80 kmpu te rijden. Sommige domme ezels doen het toch en nemen teveel risico’s door te hard te rijden. Die dierlijke ezels hebben ook een bestaansrecht die willen ook van het natuur genieten. Gewoon een beetje rekeing houden met elkaar in die gebieden waar er veel ezels lopen. Misschien kan de regering die gebieden waar er veel ezels lopen wel aangeven met borden. Toch.

 2. @ M.D. Concepcion, op 01-08-2014 om 05:05 schreef: Het heeft mij altijd verwonderd, dat men op Bonaire zoveel aandacht aan ezels hecht

  Mogelijk een buriko rosa epidemie ?

 3. De meeste verkeersongelukken worden door ” ezels” veroorzaakt, maar niet in dierlijke zin, doch door stomme mensen, bedoelt u Master? Ik heb het met vele kennissen daarover gehad. Het heeft mij altijd verwonderd, dat men op Bonaire zoveel aandacht aan ezels hecht, dat voorvallen waarbij ezels betrokken zijn, zoveel aandacht heeft. Ga de stukken/ annalen maar na en u zult versteld staan van het aantal voorvallen waarbij ezels zoveel aandacht krijgt. Remsporen ontbraken, waren er wel hoefsporen? Laten wij s.v.p. een ander belangrijker onderwerp aansnijden. Hahahahaha

 4. Op Bonaire proberen ze alle omgevallen te linken naar de ezels. Dit omdat de overheid het omstreden project van de Donkey Sanctary ondersteund. Nu weet ik niet waar versgeperst de info van dit artikel heeft maar alleen de eerste en de laatste zin van het artikel zijn feitelijk juist. Dit ongeluk had niks te maken met een ezel namelijk. Het bewijs daarvoor onder andere het gebrek aan remsporen op de weg.

 5. Ezels achter het stuur, veroorzaken – dagelijks, dag in dag uit – veel meer ongelukken.

 6. 99% van de verkeersongelukken op Curacao wordt veroorzaakt door ezels.

  Onverantwoord rijdende ezels.

 7. De meeste verkeersongelukken worden veroorzaakt door ezels.