• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MFKCURAÇAO – Oppositiepartij Movementu Futuro Kòrsou (MFK) betreurt de ‘negatieve ontwikkelingen’ voor de eigen partij. Recentelijk werden ex-minister George Jamaloodin en geldschieter Robbie dos Santos aangehouden. Zij zouden opdrachtgevers zijn van de moord op Helmin Wiels.

De MFK noemt de aanhoudingen een dieptepunt in het rechtssysteem en een ‘politieke vervolging’, waarmee de MFK de moord op Wiels in de schoenen geschoven krijgt. Het zou een idee zijn om een medium in te zetten bij de rechtszaak die namens de overledene zou spreken, laat de geplaagde partij weten.

Burney F.
Het is niet voor het eerst dat de partij ontkent achter de moord op de Pueblo Sobrano-leider te zitten. Eerder gingen deze geruchten na de aanhouding van Burney F. alias Nini, die de uitvoering van de liquidatie georganiseerd zou hebben. De veronderstelde ‘godfather van Koraal Specht’ onderhield banden met Jamaloodin.

23 reacties op “MFK: Laat Wiels postuum spreken via medium”

 1. @Antonio

  geheel eens.
  wapen in een plastic zak (zodat het geen schade zou oplopen?) in het Waaigat.?
  ik zou het wapen hebben gedemonteerd en in delen op verschillende plaatsen in zee
  hebben gedeponeerd.Als de eigenaar iets van doen had met de moord was het toch
  eenvoudiger geweest om kort voor of na de moord bij politie (gefingeerde) aangifte van vermissing te doen?
  Wie wilde dan later alsnog dat wapen opvissen en daardoor gevaar lopen ontdekt te
  worden?

  M. Wiels : ze weet wie de moordenaar is maar zegt niet wie haar dat verteld heeft.
  Als ze beloofd heeft de naam van har informant niet bekend te maken waarom heeft ze
  dit dan naar buiten gebracht? Om onrust te stoken?
  Als ze de naam van de moordenaar bekend heeft gemaakt maar geen bewijs heeft/geeft dan is ze strafbaar wegens laster! Als ze dat niet deed is ze eveneens strafbaar omdat je de kennis over misdaden ook als burger verplicht bent te melden bij justitie.(dus altijd strafbaar,dat geeft dan weer een vleugje hoop,).
  Vreemd blijft de snelle opkomst van M Wiels GvM en Asjes MinPres.na de dood van H Wiels. Ik heb het gevoel dat de GvM de MinPres aan een touwtje heeft.
  Het zal wel niets met de moord te maken hebben.

 2. Het hele onderzoek, zowel de zaak Magnus als de zaak Maximus, spat van de onlogische bewijzen en onlogische getuigenissen langzaam uit elkaar.
  Ik ben te dom om er nog ‘iets’ uit te kunnen halen. Om het populair uit te drukken, ‘het groeit me allemaal boven het hoofd’.

  Zomaar 3 naar mijn mening zeer onlogische verklaringen/getuigenissen. (er zijn nog talloze rare niet te plaatsen bewijzen en getuigen.)

  1.)betreft de zaak Magnus;

  Als ik, (en ik weet heel zeker ‘wie dan ook’.), besluit iemand om te leggen, zou ik na de daad nooit van m’n leven het moordwapen netjes in een etuitje of in een plastic tasje bergen. Om het vervolgens doodleuk, nota bene in bijzijn of gezelschap van een vrouwelijke getuige, netjes in het waaigat te droppen.
  Zeker niet als het om een geplande moord gaat. Als het om een geplande moord zou gaan, had ik zeer waarschijnlijk ook van te voren bedacht wat met het wapen te doen na gepleegde moord. De NFI kwam, zag, dook en vladappes, het was meteen bingo! We hebben het wapen gevonden waarmee Wiels vermoord is, en nog wel bij de eerste de beste duik. Alsjeblieft OM, dit is het moordwapen. toi toi, m’n neus, zeg ik! Heel zwak bewijs.

  Zelfs als de moord niet gepland was, zou, neem ik aan, de pleger om er van af te komen zeer waarschijnlijk het moordwapen zo ver mogelijk in de kolkende zee bij Shut smijten. Dat lijkt mij hier op Korsóu één van de meest logische reacties. Sommigen halen het wapen simpelweg uit elkaar en gaan lekker vissen op verschillende plekken. Dat ding in een plastic tasje stoppen en het in het Waaigat droppen is onlogica van de bovenste orde. Zelfs een domme huurmoordenaar zou dat niet doen, hij moet namelijk ff denken, waarom het Waaigat en niet verder in de echte open zee?

  getuigen zaak Maximus;

  1. Marvelien Wiels die verklaart te weten wie de intellectuele dader is, maar tegelijkertijd weigert om de naam van diegene die haar de info verstrekt heeft te noemen. Een ander die haar hetzelfde vertelt heeft is inmiddels overleden. Tja, ik ben geen jurist, maar ik kan me niet voorstellen dat het OM hier iets mee kan.

  Dan nog een medium, een jongetje dat zogenaamd de geest van Helmin Wiels heeft opgeroepen, en nog wel in bijzijn van iemand die zichzelf een zeer professionele radioman/ journalist acht. O ja, er waren ook nog een paar OMers aanwezig bij de sessie.
  Ik vraag me af of er tijdens het oproepen van Wiel’s geest ook ectoplasma uit mond, neus en oren van aanwezigen stroomde.. 😆

  Ik hoop dat ik het mis heb, ik hoop dat het OM niet met jokers werkt. Ik hoop dat ze echt weten wat ze denken te weten en waar anderen en ik maar niet achter kunnen komen. Maar, ondanks deze dieptreurige soap, reserveer ik een applaus voor het OM. Tenminste, dat krijgen ze van mij als de zaak opgelost wordt. Ik heb er eigenlijk een hard hoofd in.

  Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik het kostelijk vind, die hele soap, de personages, de verklaringen, echt een Caribisch Curaçaous ratjetoe, IK GENIET ER VAN.
  Lachen is immers gezond, zegt men. 😆

 3. Het blijft natuurlijk een vreemde zaak dat die kwestie van dat medium in het dossier van
  het O.M. staat. Maar past wel in mijn mening over het O.M. Geeft de tegenpartij zoals altijd weer,mogelijkheden.tot kritiek/verweer die voorkomen had kunnen worden.

 4. Het psychologisch spelletje van de Ma-Fia-Korsou is begonnen.
  Ze weten niet meer wat ze moeten verzinnen om de ernst van de zaak bagatelliseren.
  Stelletje psychopaten. Wie ontoerekeningsvatbaar is behoort levenslang in een psychiatrische inrichting thuis en niet in een gemeenschap. De maatschappij moet beschermd worden tegen deze gewetenloze losers!

 5. Kunnen we via dat medium ook even spreken met de oudere dame die Schotte met een noodgang en onverzekerd dood heeft gereden zonder zich daarna ooit om de nabestaanden te bekommeren?

 6. Hier heb ik luidkeels om moeten lachen. Ik heb nooit een hoge pet op gehad voor zij die in zulke abracadabra geloven. Kortom, het is een belediging van het volk van Curaçao om zulke priet praat naar voren te brengen. Er zullen altijd personen zijn die daarin geloven. Maar, om als verleden (hopelijk geen toekomstige) volksvertegenwoordiger) te laten blijken dat je daarin gelooft, is van de gekke af.

 7. Wat een misverstand. Normaliter reageer ik niet op berichten die over politiek handelen, maar in dit geval denk ik dat er een misverstand uit de weg geruimd moet worden.
  Ik neem aan, als ik zo de reacties overzie, dat jullie niet naar Papiamentu-talige radiozenders luisteren en geen lokale kranten lezen.
  Ik snap wel waarom Schotte zo’n maf voorstel doet. Wat is het geval? Eh, niet lachen aub.

  Een bekende Curaçaouse so called journalist, radiomicrofonist, genaamd richeron Balentin, is namelijk samen met ene mw.Saab en enkele OM gasten naar een medium getogen om de geest van Helmin Wiels op te roepen.
  Volgens hen heeft de geest van Wiels toen vertelt wie de intellectuele daders zijn. Het medium zou een 10jarig jongetje zijn.
  Dit belachelijke is ook meegenomen in het procesverbaal, dat medium zou dus 1 van de ‘belangrijke’ getuigen in de zaak maximus moeten zijn. 😆

  Het is ongelooflijk dat het OM zich laat lenen voor zulks crap., nonsense.
  Daarom denk ik dat Schotte dit maf voorstel doet.

  Ik voorzie dat zowel Jamaloodin en Robbie d.S. binnenkort gewoon vrijgelaten worden. Want als mediums nu als belangrijke getuigen door het OM opgeroepen kunnen worden, is het hek echt van de dam.

 8. Señor tene miserikordia di nos. Jesús mishi ku nos anto sana ku salba nos.
  Dank u God dat u de occulte praktijken van bewindslieden aan het daglicht laat zien.
  II Kronieken 7 vers 14 + 15
  14 Als mijn volk, dat alleen mij toebehoort, zich dan in gebed nederig tot mij wendt en zijn slechte praktijken laat varen, zal ik vanuit de hemel naar ze luisteren, hun zonde vergeven en hun land herstellen. 15 Ik zal voor hen een open oog hebben en aandachtig luisteren naar de gebeden die op deze plek tot mij worden gericht.
  Wist allang dat Satanische pooiers natuurlijke lichamen van kinderen misbrkuiken, maar dat zij ook vunzige geesten kinderen laten overmeesteren voor hun geldeijke gewin is DISGUSTING and REPULSIVE.
  Jezus raak dat kind aan dat gebruikt wordt als medium en verlos haar en red haar geest.
  Heilige Geest maak hem of haar rein in Jezus Naam.
  Mattheüs 10 vers 26 t/m 28
  26 ‘Wees dus niet bang voor hen. Wat verborgen is, zal ontdekt worden, en wat geheim is, zal bekend worden. 27 Wat ik je in het donker zeg, vertel dat door in het daglicht. En wat je in het oor gefluisterd wordt, verkondig dat van de daken. 28 Wees niet bang voor degenen die wel je lichaam maar niet je ziel kunnen doden. Wees liever bang voor God, want hij kan je met ziel en lichaam laten omkomen in de hel.

 9. Alle hoge criminelen-opdrachtgevers-moordenaars etc. oppakken en levenslang opsluiten.De rotte wortels moeten aangepakt worden zodat er geen onkruid ontstaat en als die wel ontstaat dan blijven aanpakken!!!

 10. Laat het Medium dan meteen de winnende combinaties van wega di number noteren, zodat de dure advocaten betaald kunnen worden.

 11. Wat hadden we dan gedacht : dat gedaagden en nog te dagen personen zullen zeggen dat ze schuldig zijn en dat ze er spijt van hebben? Welke misdadiger verklaart zich nou schuldig? Dat zijn er niet velen.
  Ik hoop dat het OM dit keer wel 100% zeker van de zaak is want anders vallen er (nog meer) doden op het eiland! Maar ik ben er niet zeker van gezien de krakkemikkige bewijzen die ze bij andere zaken hadden verzameld. (Uitspraak OM Aug 2013 : Bientu, de zaak is rond, eind Aug 2013 gaan de dagvaardingen de deur uit.Een jaar later : nog steeds niet!! Doe het of houd je mond!).
  En dan nog de rechter die het vonnis moet vellen.Het verleden heeft mijn vertrouwen
  in de onafhankelijkheid van deze, nauwelijks te corrigeren en dus zich boven de wet voelende,figuren een stevige knauw gegeven ( let op uitspraken van rechters in Sudan,Congo,C.A.R.en ga zo maar door. De rechters daar zijn marionetten van de maffiose elite! Laat die schijn bij ons niet gebeuren!)
  OM en rechter: er rust dus een hele zware verantwoordelijkheid op jullie! Weest U zich er van bewust.Help Curaçao want anders vernietigt U het!
  LAAT CURAÇAO NIET AFGLIJDEN TOT EEN CRIMINELE NARCOTICA-STAAT!
  Dank bij voorbaat namens het ,in deze onmachtige, goedwillende volk van Curaçao!

 12. Volgens die mensen heeft de helft van Curacao geld van hen aangenomen. De vraag is nu hoe komen die mensen aan zoveel geld? Door zogenaamde zaken te doen met de overheid?

 13. Het OM kan dan als getuigen oproepen een medium die kan praten namens Luigi Florentina en Raúl Martinez. Denk dat de advocaten dan de rechter gaan wraken..lachen hier.

 14. @Jerrel,

  nou die heiligverklaring van Wiels, zou je nog even goed over moeten nadenken.:

  Wiels is de persoon geweest die Schotte heeft geholpen MP te worden, door snel een coalitie te sluiten met deze maffia partij.
  Dus Wiels is minstens zo schuldig aan dit probleem, waar we nog steeds last van hebben.
  en Wiels heeft ook geld aangenomen van Dos Santos, dussssssssssss

 15. Haal Jomanda van stal!

 16. Als al het andere faalt roep dan de geesten aan, er zit er best wel een geestje tussen waarvan je gelijk krijgt.

  Het geeft het totaal zwak zijn van de MFK wel aan dit soort gespook.

 17. En zo blijft de MFK (Ma-Fia-Korsow) de bevolking provoceren.

  Die moordwapen was toch van dat bedrijf van Lolodin, of niet?
  Zit op de blaren!!!

 18. Curacao heeft toch zijn eigen `Orakel` en die woont richting westpunt, hij praat vaak met overleden wereldleiders en schrijft dan een boek daarover. Mischien moet de MFK die man maar eens benaderen.

 19. ze denken zeker dat door te trachten het OM en de MIn. v. Justitie belachelijk te maken ze weg komen met hun criminele organisatie. Bai flit.

 20. Tegenwoordig wordt alles politieke vervolging genoemd.

  De schuldige(n) zullen zich nooit melden. Dus laat het O.M.( ik hoop niet dat er hier sympathisanten zitten) haar werk doen.

 21. Dit geeft nu echt het niveau van de MFK weer. Elk woord wat je er meer over zegt is er één te veel.
  Wat een minachting voor Helmin Wiels!!

 22. You must be joking!

 23. Als je anno 2014 nog achter de MFK aanloopt ben je door en door corrupt of hebt het IQ van een garnaal.

  Of beiden natuurlijk.