• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

15 reacties op “Robbie dos Santos vast in zaak-Maximus”

 1. Ik hoop dat ze het bewijs rond hebben, want na 15 maanden hoef je niet te verwachten dat je nog een zinnig antwoord bij een ondervraging gaat krijgen. Die hebben alle tijd gehad om iedere komma door te praten.
  Dus het OM moet echt overtuigend bewijs hebben (band opname, meerdere getuigen etc) dat deze 3 erbij betrokken zijn, anders is straks het hek van de dam. Nu nog vrijlaten betekent het eind van Curacao.
  Dan staan ze in no-time aan de pers te vertellen dat Nederland tegen de MFK en het Curacaose volk is, dat er een revolutie moet komen, dat het allemaal tegen reforma is en vervolgens stemt al het stemvee massaal op de MFK………kunnen we het land Curacao ten grave dragen.
  Dit soort arrestaties is niet zonder risico. Deze mensen schamen zich nergens voor, het gaat alleen om het eigen gewin en wie het hardste schreeuwt op Curacao wint doorgaans.
  Ik hou mijn hart vast. Koffers staan vast klaar voor het geval ze worden vrijgelaten omdat er geen bewijs is.

 2. Door de honger gaat de staker vanzelf praten, hij heeft toch niets meer te verliezen.
  Hij kan de maatschappij toch niet meer in en in de nor zullen ze hem te grazen nemen.

  Als ze maar niet naar Nederland gestuurd worden want dan heeft zo’n straf geen effect en dan pas breekt de hel los.

 3. Laten we vooral niet vergeten dat Pueblo Soberano en MFK dezelfde bazen dienen, en dat beide Curacaose politieke partijen maffioos en corrupt tot op het bot zijn. Dus Francesco Corallo, Cocochi Prins en Robbie & Amparo dos Santos, maak jullie maffiose behaarde borst maar nat, want de anti-Maffia unit heeft ook Curacao bereikt. Jullie kunnen je wel verschuilen in Caribisch gebied nadat Sicilie iets te heet onder de voeten was geworden, maar waar je ook gaat in de wereld, je wordt toch wel opgepakt, dus het is nu slechts een kwestie van tijd. Nogmaals, geen politieke vervolging voor een zogenaamde politieke moord op Helmin Wiels. Gewoon boontje komt om zijn loontje en dat geldt dus voor zowel de Pueblo Soberano politici Ivar Asjes, Kade Wilsoe, Marvelyne Wiels (de vervalste brief met de politieke benoemingen na de moord op Helmin) als de MFK-stromannen Jamaloodin, Schotte in dienst van de maffiosi Corallo en de dos Santos brothers. Sjongejonge, dit leest als een detective, maar dan een echte, uit het leven gegrepen. Diep respect voor het Curacaose OM en het RST dat de ballen heeft om deze La Piovra guys aan te pakken. Petje af!

 4. zouden Wilsoe, Monk en Schotte, zich nog lekker kunnen ontspannen?

 5. Even den nabrandertje: hoe zijn ze zo plotseling op zijn spoor gekomen ?

 6. Voor de catering hoeven wij ons niet druk te maken, Robbie gaat per direct in hongerstaking.

 7. Inderdaad, inmiddels lijkt er voldoende grond om de MFK (Schotte en Jamaloodin in het gevang) als criminele partij te verbieden. Vergeet niet dat Constantia ook al een strafblad heeft en Wilsoe nu beticht kan worden van hand- en spandiensten aan megawitwasser Robbie dos Santos.

 8. Waar is Wilsoe eigenlijk? ( “laten we een visje gaan eten” )

 9. Willem, voor een politieke moord hoort toch een politieke vervolging? 😉

 10. All in the family…..:-)

 11. Kan je nu niet stellen dat de MFK een criminele organisatie is met partijleden die opgesloten zijn, verdacht zijn, financieerders die ook verdacht worden etc

 12. Chapeau voor het Curacaosche OM, en de nieuwe minister van Justitie. Hier moet je ballen voor hebben. Hopelijk verdwijnen dos Santos en kornuiten heel lang achter tralies, ze hebben het eiland vernietigd met hun maffiapraktijken, walchelijke ventjes.

 13. ik kan alleen maar hopen en bidden dat ze genoeg bewijzen hebben om deze broertjes voor heel lange tijd in de bon futura te krijgen.
  ook hoop ik dat Schotte snel gaat vluchten naar een of ander buurland.
  Dat scheelt dan een hoop maffia bazen in dit kleine landje..

 14. het zijn drukke tijden voor Sulvaran en Peterson. Ze zullen zo wel weer gaan roepen dat er sprake is van politieke vervolging. Gaaaaaaaaaaaaaap

 15. Benieuwd hoe lang de Stella van Rijns, de Ramsay Soemantas en de Sheldry Osepas van dit eiland nop met de MFK vlag op hun auto’s blijven rijden.