• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – Een 57-jarige man is gisteren rond 21.30 uur overvallen in zijn woning aan de Kaminda San Sebastian. Drie gewapende mannen bedreigden hem. De bewoners werden vervolgens gedwongen om geld af te staan. Nadat de man geld gaf, werd hij alsnog mishandeld.

Een van de overvallers had een kapmes in de hand. De hele woning werd vervolgens overhoop gehaald. Het drietal ging er daarna vandoor

Informatie
Het onderzoek naar de overval is in volle gang. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben. Je kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 8666140 of 8666192. Dat kan 24 uur per dag via 917 of anoniem via 108.

4 reacties op “Man (57) overvallen en mishandeld in eigen woning”

 1. De tijd is veranderd , dus blijft niet achter in de oudtijds.
  Dus gaan samen mee met de ontwikkelingen van de tijd .
  En het is tijd om Seniorwoningen te laten bouwen in Curaçao voor de senioren.
  Dat is als je bezorgd bent voor het veiligheid en het beschermende leven van Senioren wil dragen .

 2. Het word tijd dat de burgers zich zelf gaan beschermen

 3. CRIIMIÇAO : hoe een land naar de knoppen wordt geholpen door een stel zwakbegaafden met o.a. een kapmes. Laten alle beschaafde mensen maar snel verhuizen.

 4. Als een van de bewoners de vrijheid had om een wapen te dragen, dan was diegene in staat om zichzelf en de andere bewoner(s) te verdedigen.

  Momenteel hebben alleen de politie en de criminelen een monopolie op wapenbezit, waardoor de onschuldige burgers zeer kwetsbaar zijn op het moment dat het noodlot toeslaat.