• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het stoplicht op de kruising van de Schottegatweg Oost en de Santa Rosaweg is buiten werking. Dat meldt het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning. Het stoplicht is volledig omvergereden.

De oorzaak hiervan is een eenzijdig verkeersongeluk.

4 reacties op “Stoplicht in puin gereden”

 1. CEMS was ter plaatse. Dus er zijn zeker getuigen!!

 2. Aan de schade te zien van de verkeerslicht zou een normale auto niet verder hebben kunnen rijden.. Misschien een tow truck?

 3. “De veroorzaker is echter niet bekend” Het moet toch na gaan zijn van wie deze auto is? Werd ie gestolen? Ook dan moet na te gaan zijn wie er in gereden heeft. Dat de bestuurder er practisch zonder kleerscheuren is afgekomen lijkt mij onwaarschijnlijk. Een auto die door een enorme klap op de paal van het verkeerslicht is gereden en daarna op de vangrail is terecht gekomen moet wel terdege letsel opgelopen hebben. Misschien kan het Sehos of een arts info verstrekken?

 4. Getuigen hebben verklaard dat een zwaar gespoilerde auto van het type bolita-bak op de kruising uit de bocht gevlogen is. De verkeerslichten zijn omver gereden en volledig vernield, de bestuurder had geen noemenswaardige verwondingen.

  En alle andere weggebruikers draaien voor de kosten op.

  De bestuurder wordt niet vervolgd, ondanks dat hij met zijn idiote gedrag andere verkeersdeelnemers in levensgevaar heeft gebracht.