• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

pistoolCURAÇAO – Gewapende overvallers hebben zaterdagnacht een woning aan de Harzweg overvallen. Rond 00.15 uur stormden vier gemaskerde mannen het huis in. Aldaar bedreigden ze de bewoners en bonden hen vast. Een van de mannen richtte daarbij een pistool op een jong kind.

Vervolgens maakten ze twee auto’s buit en sloegen op de vlucht.

Zoektocht
Tijdens een politiezoektocht werden de auto’s gevonden in een mondi in Seru Pretu. De voertuigen zijn in beslag genomen voor onderzoek.

Informatie
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben. Je kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 8666140 of 8666192. Dat kan 24 uur per dag via 917 of anoniem via 108.

12 reacties op “Overvallers richten pistool op kind, stelen twee auto’s”

 1. Zo zie je maar weer. Het wordt keer op keer bevestigd.
  Eiland wordt echt bewoond door primitieve wilden.

 2. Aansluiten bij een schietclub en een DIKKE shotgun aanschaffen voor de volgende inbreker…..

 3. Ja Etienne Sambo helemaal me eens!
  Dan hebben we 2 dode criminelen en een dode familie waarvan 1 een kind is.

  Dat is de oplossing!!

 4. Ik hoop dat de bestolen familie een wapen koopt en niet inlevert. Volgende keer kunnen de boeven dan een antwoord verwachten dat hen past.

 5. Beste Natasha met je “laat de politie het dus maar zelf uitzoeken” schieten (geen handig woord in deze) wij helemaal niets op. Onze vorige regering kwam met het idee om onze regeringsleiders te bewapenen, kijk dat is een stap in de richting van een oplossing die onze boeven begrijpen. Navarro wij wachten op een goed idee van jou en kom nou niet met zo’n ïnleveringsplan waar je wapens ziet waarvan de loop is dichtgegroeid met koraal en dan heb ik het niet eens over de aantallen. Laatste nieuws was dat de teller op 12 stond. Met zo,n aantal ben je hard op weg een oorkonde te krijgen zoiets als Fer gekregen heeft maar dan wel correct in het Papiaments gesteld. Zal goed staan op je CV.

 6. Het moet niet erger worden dus toch maar tips naar politie! Dit moet gewoon stoppen!
  Helemaal niets doen is geen optie. Als je in je eigen huis niet veilig meer bent, waar dan wel?
  Weer geen reclame voor het eiland, van kwaad tot erger.

 7. Hun ballen er afknallen, dat verdienen ze als ze een kind bedreigen.

 8. Nog een reden om snel autonoom te worden. De politie moet nu Zuid-Amerikaanse toestanden met softe EU normen aanpakken. Gaat niet werken. Iedere crimineel die te hard of te vroeg wordt aangepakt, zal bij de rechter gelijk krijgen. Werkt verlammemd.

 9. Ja, laten we vooral iedereen oproepen vooral helemaal niets positiefs meer te doen of ook maar te proberen iets te doen aan deze ellende.
  Dan komt het helemaal goed!

 10. Zo, dan heb je ballen…een pistool op een klein kind richten…

 11. Lever je wapen in en ontvangt nog geld toe , is dat de oplossing .
  Wat een heerlijke eiland

 12. Waarom de politie helpen?

  Als al ze gepakt worden en al niet door een ratvocaat als Vaders vrijgesproken worden, hoeven ze hun straf niet uit te zitten (Mariano) of ontsnappen in no time (Winklaar).

  Laat de poilitie het dus maar zelf uitzoeken.