• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gerrit SchotteCURAÇAO – “Navarro heeft mij de oorlog verklaard. Hij liet op televisie al weten dat hij wist wat er zou komen. De politiek speelt kennelijk ook bij Justitie een rol”, aldus Schotte. Navarro wil niet reageren en geeft slechts aan ‘de aanvallen van Gerrit Schotte beu te zijn’, meldt Caribisch Netwerk.

Het MFK-Statenlid vindt dergelijke uitlatingen niet passen bij een minister die van huis uit advocaat is. “Ik begrijp zijn defensieve taal niet. Het lijkt op paniekvoetbal. Het geeft aan dat hij incapabel is, als hij zich kennelijk zo moet verdedigen.” Schotte stelt dat iedereen zich momenteel onveilig voelt op Curaçao en dat het niet Schotte is die voor de veiligheid moet zorgen, maar Navarro zelf.

Huiszoekingen
Aanleiding voor de ruzie is de arrestatie van oud-minister George Jamaloodin (MFK) van Financiën, die vanochtend vroeg bij een appartement aan de Seru Loraweg werd aangehouden. In deze woning maar ook bij twee woningen in Steenrijk en Steenen Koraal zijn huiszoekingen gehouden, waarbij spullen in beslag zijn genomen. “Er werden ook huiszoekingen verricht bij een hotel in de binnenstad en een bedrijfspand in Saliña”, stelt het OM zonder aan te willen geven om welk hotel en welk pand het gaat.

Twee dagen
Jamaloodin is gisteren in verzekering gesteld voor twee dagen. Mocht het Openbaar Ministerie de oud-minister nog langer vast willen houden, zal de rechter-commissaris zich daar vandaag over buigen. “Hij mag, afgezien van zijn advocaat en de reclassering, voorlopig geen contact hebben met de buitenwereld”, zo laat het OM weten.

Tegendeel
Schotte heeft de moeder van Jamaloodin gistermiddag bezocht, en zij maakt het naar omstandigheden goed, stelt de MFK-leider. Over zijn oud-minister zegt hij: “Onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Ik hoop dat ze hun zaak goed voor elkaar hebben. We zijn inmiddels veertien maanden verder na de moord op Wiels.”

18 reacties op “Schotte: Navarro verklaart mij de oorlog”

 1. Voor een rectificatie en 25000 nafjes voor de MFK-partijkas kan Navarro zijn zonden afkopen. Niet doen.

 2. Dank aan de voortreffelijke minister van Justitie Nelson Navarro!
  Zou hij eindelijk schoon schip maken en alle boeven oppakken die Curaçao zo te schande maken. Ga door Nelson!

 3. Voor cassiere bij AH heb je minimaal MAVO nodig, maar Schotte kon met alleen een diploma bachata ministerpresident worden.

  Om nog niet te spreken over de andere bollenbozen die Schotte daarna uit de hoge hoed toverde: Rudney Garmes (bordenwassee bij de Cactusclub), Pik Pisas (kopieerapparaatbediende bij de politie) en Constantia (van professie winkeldievegge en recent nog veroordeeld wegens meineed).

  Wat een ratjetoe, zelfs een bananenrepubliek zou zich schamen voor de MFK bende,

 4. ieder weldenkend mens zou deze persoon de oorlog verklaren ; hij weet echter de minderbedeelden zo te bespelen met beloftes etc. Dat hij een grote achterban heeft. Hoop dat men nu wel uiteindelijk actie gaan ondernemen voor alles wat hij heeft veroorzaakt …… Indien iemand het lef heeft …..

 5. MFK PARTIDO DI BURDUGU sin escrupulo!!!!!!!!!!!!!
  WIELS TA RANKANDO BOSNAN PIA BAI KUNE!!!!!!
  Bay yora malai de piskalat awor!!!!!!

  Pstttt, FIYOWIET, FIU FIUWWWWW!!!!!!
  WIELS TA TRAHA KU BOSNAN TUR!!!!

 6. Narcisme is een gedragsvorm uit de psychologie die wordt gekenmerkt door een obsessie met jezelf. Iemand met narcistische gedragskenmerken, wordt ook wel narcist genoemd. Een narcist typeert zich door de volgende eigenschappen:

  Egocentrisch (gebrek aan inlevingsvermogen)
  Egoïstisch (handelen uit eigenbelang)
  Arrogant & dominant
  Gewetenloos & nooit tevreden
  Dwingerig achterdochtig
  Ambitieus

 7. hij schrijft zijn naam verkeerd, hij heet: Gerrit Schofte

 8. wat een komedie…
  die man is echt een drama queen….
  weet alle zijn leugens om te draaien en geloofd er zelf in….
  en helaas een grote groep mondi bewoners…

 9. Je houd het toch echt voor onmogelijk dat dit stuk ellende en haat zaaier nog het woord krijgt op tv.Maar ja met geld doe je alles op Curacrim of niet dan Gerrit de Raaf?.

 10. Hier kan je zien hoe achterbaks Schotte is. In publiek doet hij schijnheilig alsof hij moederoverste is maar je weet niet wat er achter de schermen speeld. Misschien is Navarro het helemaal beu met Schotte.

 11. Als je banden hebt met de onderwereld, als 2 voormalig ministers van je eigen partij tijdens je eigen bewind gearresteerd zijn in verband met de moord op Wiels, is het dan zo vreemd dat je aandacht krijgt van de onderzoekers meneer Schotte?

 12. Als Schotte je “niet waardeert”, dan is dat een compliment aan het worden.
  Zijn norm was Wilsoe, die wel voor dos Santos een vuiltje wilde wegwerken.
  Zo hoort het als je Schotte volgt, niet tegen de boeven optreden maar ermee samenwerken. (Onderstaand een stukje “plagiaat” uit Versgeperst)

  “In 18 maanden tijd heeft de regering Schotte het vertrouwen opgezegd in de Procureur Generaal, de directeur van de Veiligheidsdienst (Edsel Gumbs), de directeur van de Centrale Bank (dr. Emsley Tromp), in de Stichting Overheidsaccountantsbureau, in de Ombudsman, het Openbaar Ministerie, het Hof van Justitie, alsook de kritische pers. De lijst gaat verder. Geen vertrouwen was er ook in de volgende personen in topfuncties: Chonky de Lannooy (directeur CPA), Anthon Casperson (directeur Aqualectra), Sharlon Melfor (directeur CEMS), Harold Daal (hoofd van het bevolkingsregister), professor Bob Pinedo (voorzitter Stichting Hospital Nobo), Cheraldin Osepa (directeur Kas di Kultura), mr. Lai Promes (griffier van de Staten), Augustin Diaz (directeur KTK), dr. Miguel Goede (rector magnificus UNA), Van der Veen (financieel directeur Aqualectra) en Billy Pandt (directeur HR Aqualectra). Rechterlijke uitspraken werden terzijde geschoven. Verder werden duizenden ambtenaren geterroriseerd, geïntimideerd en bedreigd met het verliezen van hun baan als er niet wordt ‘geluisterd’. Ook werd geprobeerd kritische burgers met grove middelen de mond te snoeren, zoals de 40 personen die met de commissie Rosenmöller hebben gesproken: Stephen Walroud (Grupo 40), Derek Durgaram (Dushi Kòrsou) en Ruben Suriel (Pro Pueblo). Who’s next?? Over vertrouwen gesproken…. ”

  In de tijd voorafgaand aan de moord op Wiels, vond PS het ook allemaal prima (Wilsoe is nog steeds gewaardeerd (?) PS lid) want ze regeerden liever met Schotte dan met de PAR. We hebben dus veel aan de PS van Wiels te danken! Wiels moest het met zijn leven bekopen toen hij het kennelijk genoeg vond. Hij had kunnen weten dat samenwerken met criminelen geen “exit” kent, want je weet teveel. Een samenwerking met criminelen is “voor het leven”.

  Met Asjes als MP is de rethoriek van Wiels verdwenen en ik denk dat de PS probeert een “mainstream” partij te worden, zodat Asjes ook na deze periode verder kan.

  Het lijstje van namen hierboven is nuttig als we ooit nog mensen zoeken die een integere regering kunnen vormen.

 13. Nou ja zeg, wat een grootheidswaanzin weer. De minister doet zijn werk, punt.
  Matansa Fuerte riba Korsou moet nu grondig aangepakt worden.

  Ik ga me nu wel afvragen wie die man destijds had voorgedragen voor die doctoratus honoris causa…
  Wat voor een uitzonderlijke prestatie in de wetenschap had hij dan geleverd?

 14. ‘Schotte heeft de moeder van Jamaloodin bezocht’.

  De dochter van de vrouw die hij met 2 maal de wettelijk toegestane snelheid heeft doodgereden wacht nog steeds op zijn eerste bezoekje.

  Het is intriest dat deze MAVO3 fraudeur nog aanhang heeft.

 15. Beseft die G.M. wat hij veroorzaakt heeft op Curacao.?
  Weet die G.M. wat Trias politica is – en inhoudt?

  Een land regeren is geen emotioneel spel of aan je eigen belangen dienen.

 16. Schotte = Drama-queen. Dan heb ik het allemaal wel gezegd.
  Staat hij weer met dat overbekende lijdzame bekkie als een geslagen hond op tv de onschuld uit te hangen, en het domme en overdomme deel van de ‘pueblo” gaat er in mee.

 17. Kan iemand hem ajb de mond een keer snoeren….. berecht hem en sluit hem ff op… misschien dat die een boek kan schrijven (is die volgens mij best wel goed in)… kan die zijn politieke “carriere” in zijn (boeken)kast laten staan!

 18. Nou schat ik Navarro niet erg hoog in maar zelfs een oorlogsverklaring aan Schotte zal hem toch te min zijn ! Het enige wat we met Schotte moeten doen is hem negeren.