• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

George JamaloodinCURAÇAO – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft zojuist bevestigd dat er huiszoekingen plaatsvinden in het kader van de moord op Helmin Wiels. “Vanochtend is de 46-jarige G.R.M.J. aangehouden in verband met het onderzoek Maximus. In verband met hetzelfde onderzoek vinden er huiszoekingen plaats”, aldus het OM.

Om deze reden kan het OM nog geen verdere mededelingen doen over de huiszoekingen. “Wij proberen voor 14.00 uur een tweede persbericht uit te sturen. Dit alleen in het geval het onderzoek het toelaat.”

10 reacties op “OM bevestigt aanhouding Jamaloodin en huiszoekingen”

 1. @Juny: wat dacht je dat die Wilders wel niet kost met zijn bodyguards. Over minkukels gesproken. In Nederland lopen er ook een hoop rond. Ook in de politiek.

  En als ze in Nederland met ‘hard werken’ zon mooi land hebben opgebouwd. Vergeet er niet bij te zeggen dat er in de kolonien VOOR Nederland hard werd gewerkt door slaven.

  Weet je Juny: geef ons hier een paar duizend slaven uit Nederland. Dan bouwen we Curacao ook in no time op tot een welvarend eiland.

 2. En vooral niet naar Holland sturen!
  Gelijke monniken gelijke kappen. Men mag geen onderscheid maken waar arm en rijk opgesloten moet worden want de misdaden van de rijken zijn niet minder erg en dan de misdaden van de armen. Misdaad is misdaad, punt.
  Vrouwe justitia draagt niet voor niets een blinddoek!

 3. Tut, tut, tut Juny. Een tikkeltje erg boos, I presume. Holland is een prachtland, net als Curacao, en die gladjanussen heb je hier ook. Zo hebben wij een van Rijn, slick as can be, opgeklommen door politieke benoemingen en verschuivingen….multimiljonair en verdachte. Slechts een voorbeeld. In Holland is men tenminste alert op nietsnutten die in de kas willen graaien.
  En dat harde werken…..als ik volkeren onderwerp en uitbuit, kan ik ook, zittend op pluche, rijk worden en dynastieen stchten door hun land’s grondstoffen weg te slepen.
  “Achterlijjke cultuur” “taal”……foei toch Juny….zo oerdom, so redneck…haast beledigend. Go ahead, take a sip of your Kool Aid.

 4. En wij allemaal maar kijken hoe deze crimineel ons belstinggeld verkwist aan de spekgladde gladjanus uithangen. In Nederland (waar de mensen een goed land hebben opgebouwd met hard werken) zou deze minkukel het nergens langer dan een week uithoudens, behalve in de gevangenis. Achterlijke cultuur hier mag geen rol spelen als je je kinderen een toekomst vol kansen wenst. Met als pronkstuk: Papiamentu de “taal” van het onvermogen.

 5. Een ding moet duidelijk zijn en dat is dat deze vogelaar niet alleen word ondervraagt hoe het komt dat het moord wapen waarmee Wiels is vermoord uit zijn schappen komt,maar ook waar al die miljoenen zijn gebleven die hij en zijn vrinden met G de R & co voorop van het volk heeft gestolen.

 6. ALS HIJ SCHULDIG IS MOET MEN HEM OPSLUITEN EN DE SLEUTEL WEG GOOIEN.

 7. Is dit voor een weekje, net als Schotte?

 8. Benieuwd wat er in de kluis van Jamaloodin gevonden wordt.

  Dit geen geen als gestolen opgegeven diplomatieke paspoorten, maar wel het wapenarsenaal op kosten van de overheid aangeschaft, zijn ipads, iphones en ipods eveneens door de overheid betaald en wellicht de vliegtickets van al zijn als dienstreizen geboekte vakantiereizen.

 9. Kort na de moord op meneer Wiels vertrok deze man ineens naar het buitenland om daarna weer terug te keren…
  Maar goed, hij was ineens weg en ineens weer terug. Wat zou hij wel niet gedacht hebben?

 10. Het OM is leker op tijd met zijn huiszoekingen?
  Na ruim een jaar heeft hij echt geen belastbaar bewijs meer in huis.
  Hij is dom, maar zo dom toch echt niet.