• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ta basta aworCURAÇAO – ‘Ta Basta Awor’, het noodplan van de overheid om geweldscriminaliteit tegen te gaan, heeft tot nu toe vier vuurwapens opgeleverd. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Het gaat om twee pistolen en twee revolvers. Daarnaast vonden er gisteren politiecontroles plaats bij Koredor, Piscadera, Marie Pampoen en Caracasbaai.

Tijdens de controle stuitte de politie op een verdacht voertuig. In de auto werd drugs gevonden. De 22-jarige R.S.M.M. werd daarop aangehouden. Na onderzoek werd M. in vrijheid gesteld.

Vlindermes
In een ander voertuig, een Nissan Skyline, trof de politie een vlindermes en een knuppel aan. Beide voorwerpen zijn in beslag genomen.

knuppel

8 reacties op “‘Ta Basta Awor’ levert vier vuurwapens op”

 1. Hahahah ja laten we ook aan alle timmermannen vragen om hun hamers en nijptangen in te leveren….het blijft lachen daarzo, ondanks dat ik er gelukkig al weer enige jaren ver weg van ben! Zoals altijd maar weer het zelfde (carnavals)liedje, politici die weer bezig zijn met puur paniekvoetbal en rechtpraterij. Dat hele tien tien tien was ook al zo’n belachelijk idee waar iedereen zo warm voor liep maar tegelijkertijd wist niemand precies waarom. Nou nu weten jullie het, hierom dus. Nos mes por, di nos e ta, respet en zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan.

 2. Vier personen hadden dringend F100,00 nodig.

 3. Ieder wapen wat niet meer op straat is, dat is welkom, zelfs al zijn het er maar 4.

 4. Vergeet niet te melden dat er ook bij de toko in Montaña Abou controle is geweest. vandaag gehoord dat een gecontroleerde zelfmoord heeft gepleegt.

 5. HHHAHAAAAAAAHHAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHA fasten your seatbelts HAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH 4 klapperpistooltjes HAHAHHHHHAAAA

 6. 4?

  Alleen een huiszoeking bij Jamaloodin levert al 40 vuurwapens op.

 7. Voor eventuele naïeve lezers, mijn boodschap aan Navarro is in een cynische state of mind geschreven.

 8. Meneer Navarro bedankt, nou kunnen wij weer veilig over straat !