• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MarihuanaCURAÇAO – De Koninklijke Marine en de Amerikaanse Kustwacht hebben in de afgelopen week gezamenlijk een smokkelboot onderschept. Daarmee voorkwamen ze een transport van ongeveer 1500 kilo marihuana van Jamaica naar Guyana. Vijf bemanningsleden zijn aangehouden.

De patrouille stond onder leiding van de commandant van Task Group 4.4, één van de taken van de Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied.

An-Nur
De USCGC Northland trof tijdens een patrouille in de Caribische Zee een schip, de An-Nur, van Guyanese afkomst. Het schip werd binnengevallen en bij onderzoek werden 21 balen marihuana aangetroffen. Ze zijn allemaal aan boord van de USCGC Northland genomen waarmee ze naar Puerto Rico zullen worden vervoerd.  De smokkelaars worden in de Verenigde Staten berecht.

7 reacties op “Marine en kustwacht VS onderscheppen 1500 kilo wiet”

 1. Men wist natuurlijk van te voren ook niet wat precies in die boot zat. Dat staat echt niet op de verpakking. Natuurlijk had men gehoopt op 1500 kilo ander spul.
  Maar ja wat moeten ze dan doen. Verder laten varen ?
  Als je van Marrokko of zo richting Nederland rijd met een volkswagen busje met 1500 kilo.. En je wordt ter hoogte van Breda aangehouden wat dan.. verder laten rijden ?
  Waarschijnlijk viel die boot gewoon op omdat ze in rondjes en zigzaggend gingen. Met een hele groep raar springende dolfijnen er achter aan.
  1500 kilo… De lucht alleen al….. Gas maskers ??
  Ben wel benieuwd hoe ze het gaan vernietigen. Verbranden ? Waar. ???… Kunnen we niet lief vragen vragen om het lekker bij ons op de Isla te doen. Hardstikke geschikt we fikken daar alles door die pijp niet waar. Doen, ja doen, op vrijdag middag.
  Happy hour van Marchena tot Maracaibo… De VS willen best wel eens een geintje uithalen met die Venezuelanen niet waar.
  Sturen we daarna Leeflang met een bootje WC rollen om het weer goed te maken..

 2. Alcohol
  ‘Reguliere medicijnen’
  Sigaretten
  Suiker
  Vet
  Kunstmatige zoetstoffen

  Alle genoemde zaken veroorzaken meer leed, en doden dan marijuana.

 3. Coca cola (en andere vloeibare suiker bommen ) richt meer schade aan.

 4. Marcos, geen idee, maar ik vraag het George Jamaloodin.

 5. Lekker boeiend…het is maar wiet. Hoeveel mensen zullen vandaag sterven door gebruik van alcohol?

 6. Waarom werkt nederland mee aan deze heilloze en door de VS afgedwongen war on drugs? Het gaat hier niet eens om cocaine, maar slechts om wiet. Het spul wordt in Nederland en in een aantal VS staten inmiddels semi-legaal verhandeld. Absurd dit soort zaken, en een vreselijke verspilling van mijn belastinggeld.

 7. […] https://www.versgeperst.com/nieuws/256639/marine-en-kustwacht-vs-onderscheppen-1500-kilo-wiet.html […]