• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

vuurwapenCURAÇAO – Elvis K., de moordenaar van Helmin Wiels, is al voor de moord op Wiels aangehouden op verdenking van het plannen van een liquidatie. De politie verdacht hem ervan dat hij een moordaanslag op Jais Juliana voorbereidde. Die zou gaan plaatsvinden in Rotterdam, meldt crimescene.pro.

K. werd daarop aangehouden in Nederland samen met een 27-jarige man uit Zaandam. De politie stelde Juliana op de hoogte van het moordplan. Dat bleek uiteindelijk slechts uitstel van executie. Juliana kwam dinsdagavond om het leven bij een liquidatie op Hato. Ook zijn 22-jarige neef Shantley Arnhem werd daarbij doodgeschoten. Het is niet bekend waarom K. weer op vrije voeten kwam.

Voorlopige hechtenis
Elvis K, alias ‘Monster’ zit momenteel vast in voorlopige hechtenis in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Hij wordt verdacht van de moorden op Helmin Wiels, Lionel Arnaud en Raikel Conception.

jais juliana groot

6 reacties op “‘Elvis K. aangehouden voor voorbereiden moord op Juliana’”

 1. Helemaal eens met OokOnbekend!

  Ze verdienen geen enkel respect als door hun toedoen en daden er onschuldige slachtoffers vallen

 2. @ Onbekend

  Flikker op met je respect, deze criminelen/moordenaars hebben geen respect voor wie of wat dan ook en verdienen geen enkele vorm van respect.

 3. Max… Ik zou voorzichtig zijn met die uitspraken.
  Het is wel degelijk strafbaar, maar het is meestal moeilijk om te bewijzen.
  Als je het publiekelijk verkondigen is al iets. maar je kan je nog beroepen op dwaling of hevige emoties, maar dan een mes gaan kopen is wel keihard bewijs en het plannen van een strafbaar feit wordt het plannen van een moord omdat het met voorbedacht raden is.

  Twitter wat je zei maar eens op internet en zet er de naam van de huidige president bij van een groot engels sprekend land Kijken wat er dan gebeurt.

 4. Ruud die jonge op die foto is vermoord hoor
  Met je stomme reactie hb respect die jonge
  Rust in vrede nu!!!!

 5. Het plannen van een moord zonder koncrete activiteiten is niet strafbaar. Daarom moesten ze K. weer op vrije voeten stellen. Als ik verkondig dat ik iemand ga vermoorden en ik kopp een groot mes, dan ben ik nog niet strafbaar.

 6. Kijk de sukkel zitten met z’n Twix gebaartje.