• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

JubileumDeJong01 180714CURAÇAO – Hoofdofficier van Justitie Heiko de Jong is 25 jaar in dienst bij de overheid. Hij begon zijn carrière in 1989 als beleidsmedewerker bij het Departement van Arbeid en Sociale Zaken. Vanaf 1996 is hij werkzaam bij het Openbaar Ministerie.

Gisteren werd hij in het zonnetje gezet. Procureur-generaal Guus Schram overhandigde hem een aandenken.

6 reacties op “Hoofdofficier van Justitie De Jong 25 jaar in dienst”

 1. @Elli, Iemand die al zo lang op eiland zit is niet objectief meer. Wellicht is zijn maatje hier maatje van een politicus en zitten zijn kinderen op school van een crimineel..

 2. @ Koos P.
  FF goed lezen Koos!!!, maar dat is niet je sterkste punt blijkt uit je commentaar.

 3. ze zeggen go with the flow. 25 jaar! Misschien wordt het tijd om iemand anders aan te stellen.

 4. Nee KoosP. Slechts de laatste jaren heeft het MinJus in den Haag de lijn een beetje verlaten om mensen met een vlekje binnen haar ministerie te benoemen (en af te vaardigen) naar de West. Daar is Curacao nl buitenland. Hetzelfde gebeurt al jaren op MinBuZa: fautje ? iets gezegd dat niet in het zorgvuldig gedokterd communique stond ? een lange teen bijj de DirGen geraakt? volgende stationplaats is for sure Ouagadougou in Bourkina Faso. Heiko, maar ook Schram hebben dus historie. Dat moet je nagaan. Misschien zijn zij bekwaam, but they twisted someone’s feather somewhere.

 5. 25 jaar bij Justitie op Curaçao ?
  Had hij dan geen ambities in het leven?
  Zon,zee en strand is alles wat hem gelukkig maakte?
  Als je ziet hoe Curaçao in criminele spiraal naar beneden zit, dan heb je als OvJ met alle politieke /maffiose winden mee gewaaid !Kun je dan trots zijn op die 25 jaar?

 6. Hij kan wel beter zijn werk doen!