• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MFKCURAÇAO – “Minister Nelson Navarro van Justitie kan de strijd tegen criminaliteit niet aan.” Dat stelt de MFK. Volgens de partij zei Navarro in zijn toespraak gisteren niets nieuws. “We horen al bijna twee jaar dat er door een gebrek aan financiële middelen niet effectief opgetreden kan worden tegen misdaad.”

De partij wijst erop dat (lucht)havens de hoogste prioriteit behoren te krijgen. Een land is altijd kwetsbaar bij de grens voor criminaliteit en terrorisme. Veiligheid in dit soort risicogebieden is een overheidstaak, vindt de partij. “Hoe is het mogelijk dat Navarro zegt dat het vliegveld een privaat gebied is waar de luchthavenexploitant voor veiligheid van de bezoekers moet zorgen?”

Slechte aanpak
“Navarro bewijst dat hij de criminaliteit op Curaçao niet weet aan te pakken. Tijdens het huidige kabinet hebben andere personen, die beter functioneerden, de functie bekleed. Zijn slechte aanpak werkt de misdaad juist in de hand.”

Privacy
Navarro verklaarde in zijn toespraak dat er vanaf nu drastische maatregelen ingevoerd zijn in de strijd tegen de criminaliteit. Deze maatregelen zouden grote gevolgen hebben voor de privacy van de bevolking. “We moeten meer dan ooit in actie komen tegen de criminaliteit”, stelde hij. De bewindsman maakte echter niet bekend om welke maatregelen het ging.

12 reacties op “‘Navarro kan de strijd tegen criminaliteit niet aan’”

 1. Typische reactie van een beroeps-opruier. Er gebeurt wat en de minister moet weg.
  Simpel recept voor voortdurende revolutie. Laat die minister maar lekker zitten en zijn werk doen.

 2. Zijne Excellentie , Minister Nelson Navarro van Justitie .

  Deze aanslag is een Proef van God , HIJ wil zien tot hoeveel kunt u dragen voordat u bij God komt
  Nelson Navarro het is nu tijd om bij deur van God te klopte ,Dus samenwerking met Katholieken en Christenen .
  Net als vroeger dat Katholieken en Christenen waren alleen aan de macht in Curaçao
  Want met de massa Religieus die nu in Curaçao zijn raken de bevolking compleet in de war .
  Want uiteindelijk weten de bevolking niet meer welke richting moeten ze nemen en vandaar ontstond criminaliteit .

 3. Ik wil meer statenleden en ministers op de airport.
  Die dragen ook wapens en zijn naar schietles geweest.

 4. Heeft iemand van onze “leiders” al een slachtoffer bezocht in het hospitaal?

 5. Als MFK meer had overgehouden in de pot en niet in hun zak was navarro tenminste in staat geweest om een en ander te kunnen bekostigen, alhoewel die politievakbonden (4 of zo) zullen alles doen om hem tegen te werken! Deze politiemacht op het eiland is een lachertje!!

 6. Minister Nelson Navarro van Justitie kan de strijd tegen criminaliteit niet aan.” Dat stelt de MFK. ”

  Zat Wilsoe er nog maar, dan konden we de criminelen te vriend houden. DAT was een aanpak!

 7. Schotte en consorten hebben eerst de Veiligheidsdienst die de “gangs” in kaart had vleugellam gemaakt en non-valeurs daar benoemd; daarna de Maffia laten regeren en proberen nu verder te gaan met de destabilisatie van de gemeenschap door de toenemende criminaliteit. Door hun toedoen kunnen de criminelen in toenemde mate goed garen spinnen! Kotsen kan je ervan.

 8. Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat deze man geen recht van spreken meer zou moeten hebben in het parlement met een zaak als babel aan zijn broek. in NL word een tweede kamer lid weg gestuurd als hij verdacht word van het verduisteren van een pakje snoep van 0,25 Euro cent. Laat hij een helpende hand uitsteken in plaats van alles af kraken, hij weet zelf donders goed waarom de criminele tijd met 100% is gestegen. Eerst in uw eigen zakken kijken daarna over een ander oordelen .

 9. En deze pathologische beroeps leugenaar blijft maar bommen gooien en het volk in tweeën splitsen met de bedoeling om zelf weer aan de macht te komen zonder screening. Ik zou zeggen Gerrit de Raaf kijk eens in die diepen zakken waar je garage vol van staat en zoek ook ff naar die doos waarin je gelukte en uitgevoerde plannen in zitten om de binnenlandse veiligheid diens Curaçao om zeep te helpen wat je trouwens aardig is gelukt!.
  Met een goedwerkende BVDC kan je grote criminelen bestrijden en deze aanslagen zoals op Hato voorkomen ( tapen) dus wie is er hier de boosdoener, ja jij en niemand anders. het engste wat Gerrit de Raaf kan, is de ellende die hij zelf heeft aan gericht op een ander zijn nek schuiven, en tweedeling en haat tussen zijn eigen volk zaaien en niet te vergeten zakkenvullen met zijn maatjes.
  Kom eens met goede plannen en voornemens zonder te liegen en zonder modder gooien naar mensen waar je in principe mee samen moet werken, hoe wil jij ooit ( als de KANS zich voordoet ) een regering samen stellen, er is geen partij ( hond) die met de MFK wil regeren en alleen red je het niet, daar je dat idee van Reforma wel op de buik kan schrijven dat lukt niet met het meeste geld van de wereld beste vrind!.

 10. in kabinet Schotte hadden we Wilsoe, die was goed bezig.
  brieven schrijven naar Hillery Clinton om het geld van zijn vaste vriend Dos Santos los te krijgen.

  laat deze maffia partij gewoon oprotten…MFK en MAN zijn maffia partijen!!

 11. MFK = crimineel

 12. Schotte had een prive leger als bewakers.. waar werd dat van betaald?