• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Een winkel aan de Santa Rosaweg is zaterdag aan het einde van de ochtend overvallen. Een vijftal mannen, gewapend met pistolen en machetes, drongen de zaak binnen en bedreigden de manager (34) en een vrouwelijke medewerker (41). Ze namen onder meer drie kassaladen, mobiele telefoons en videocamera’s mee.

Daarna rukten ze de gouden ketting van de hals van de manager af en pakten ze de mobiele telefoon van de medewerker af. De vijf gingen ervandoor in een zwarte SUV.

Informatie
Het overvalteam van de politie onderzoekt de zaak. Bel naar 8666140 of 8666192 (kantooruren) als je iets gezien hebt, of 24/7 naar 917. Voor de anonieme tiplijn bel je 108.

9 reacties op “Winkel Santa Rosaweg overvallen”

 1. @Henki: je bedoelt het goed, maar je idee is onbetaalbaar en ineffectief:

  1. wie gaat dit uitvoeren? Denk je dat we morgen een perfect geolied politieaparaat hebben? We hebben niet eens geld voor wat er nu is. Oplossing: wapenbezit vrijgeven. Dan kan men zich verdedigen.

  2. Iemand straffen voor wapenbezit? Wapenbezit moet juist mogelijk worden. Want de politie kan ons niet beschermen, dat is duidelijk

  3 En als ze in Venezuela uitgestudeerd zijn komen ze hier om hun criminele handelingen te perfectioneren. Nee dank je. Ook onbetaalbaar.

  Het gaat maar om 1 ding: het recht van de burger om terug te mogen schieten. Wij moeten op Korsou een 2nd amendment right krijgen, net als in de USA. Dan pas kunnen we ons echt effectief beschermen tegen de overvallers

 2. 1,zoals ik al eerder heb geschreven, wapens die in beslag worden genomen moeten getest worden, alle misdaden die er mee gepleegd zijn komen op de persoon waar het wapen is gevonden.
  2,tevens moeten de straffen zo zijn, wapen bezit is poging tot moord.
  3. lease een gevangenis in Venezuela, misdadigers van zwaar kaliber daarin plaatsen.

 3. Zonodig onafhankelijk willen worden. Dit betekent Haïti nr 2. Men is niet in staat om dit eiland goed te besturen. Ongeschoolde, fraudeurs, corruptie, eigenbelang.

 4. Lieve Dushi,

  Je vergist je. Nu op dit moment leven we in het wilde westen. Zodra mensen zich mogen en kunnen verdedigen zal de criminaliteit teruggedrongen worden. De misdadigers zijn allemaal al bewapend, dus daar zal niets veranderen. De arme slachtoffers, die zullen zich eindelijk kunnen verdedigen. Wil je dat we worden afgeslacht als schapen? Minister: verander de wapenwet!

 5. Alle bedrijven/winkels etc. dienen echt uitgerust te worden met bewakingscamera’s.
  Ook in de directe omgeving dienen camera’s te worden geplaatst.
  De overheid dient nu haar medewerking hieraan te verlenen.
  Voor Criminelen geldt de Privacywet niet.
  Hierdoor kan na zo’n misdrijf onmiddellijk de beelden worden getoond op de TV of op billboards.
  En als deze criminelen aangehouden worden door de politie, mogen ze voor 8 jaren achter slot & grendel voor (resocialisatie).
  Daar krijgen ze een Volwassenopleiding en kunnen ze daarna weer terugkeren in de maatschappij, om zich dienstbaar te maken.
  Ze zullen moeten werken voor hun dagelijksbrood.

 6. @Etienne Sambo,dan zou het een echte Wilde westen worden als iedereen een pistool zou mogen dragen….En zouden er nog veel meer onschuldigen slachtoffers vallen!..

 7. Minister Navarro! Geef ons het recht om wapens te mogen dragen zodat we ons kunnen verdedigen. We willen net zoals in USA dat recht. Als de overheid mij niet kan beschermen, laat mij dan tenminste mijzelf mogen beschermen.

  Recht op dragen van wapens moet op de politieke agenda komen.

 8. Beginnen zijweggen ( Perspectief ) te creëren voor deze groep mensen .
  BV : 1 ) Werken met VMBO Diploma’s met toegankelijk tot promoveren .
  2 ) Instroom Opleidingen voor drop – out ‘s
  3 ) Volwassenopleidingen
  4 ) Vrijwillig werk met behouden van Onderstand
  Zo , ontstaan weinig ruimte in hun dagelijks levens om slechte dingen te gaan doen ( overval plegen )

 9. Triest.

  Kan er geen website komen waarop dit soort camerabeelden bekeken kan worden. Worden ze ook op tv getoond?

  Esther (stagiair)