• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Carlos MonkCURAÇAO – Carlos Monk is volgens eigen zeggen gehoord in de zaak-Magnus. De ex-minister van eerst de MFK en later Pueblo Soberano zei op tv-zender TeleCuraçao dat hij is verhoord door het Recherche Samenwerkings Team (RST). Dat zou anderhalf uur geduurd hebben.

Het is niet duidelijk waar Monk precies van verdacht wordt. De oud-bewindsmanzelf spreekt van een politieke vervolging.

10 reacties op “‘Carlos Monk verdachte in zaak-Magnus’”

 1. Als blijkt dat Monk onschuldig is dan moet minister Navarro naar huis. Zo simpel as that. Na 1.5 jaar is er geen spatie meer om te gambelen.

 2. Carlos Monk = heetgeblakerd, explosief, emotioneel en gefrustreed mannetje. Denk aan de overemotionele reactie met zijn Nederlandse paspoort. Totaal politicus onwaardig, waait met alle winden mee. Kan me goed voorstellen dat hij betrokken is bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.
  Past overigens wel goed in de politieke poppenkast van Curacao.

 3. Intellectuele dader??? Carlos Monk ??????????

 4. Carlos “Golpe de Que?” Monk heeft volgens mij niet de cash, maar misschien teveel interne ambities getoond ……so the quest continues.
  A real characer diz guy 🙂 Entertaining though.

 5. Voor monky business moet je bij Carlos Monk zijn, die natuurlijk nu weer als een krijsende kip de discriminatie en konolisator kaart trekt.

  Zo voorspelbaar allemaal.

  Wat een zielig figuur.

 6. het is een clown zonder publiek…
  totaal nniet meer lachwekkend.
  Kolonisatie, poltieke vervolging, discriminatie allemaal vaste termen om aandacht te krijgen.

 7. Dit is toch die man die zijn NL paspoort in wilde leveren toen hij nog “aanhanger”was van de partij van Wiels. Deze man verklaarde verder dat, indien hij nog in Colombia zou hebben gewoond, lid zo zijn geweest van de FARC. Deze man maakt nu deel uit van de MFK. Dat zet je wel aan het denken. Deze man heeft een IQ zo groot als zijn schoenmaat. Hij heeft nog geluk dat hij grote voeten heeft. Kun je nagaan wat voor volk er bij de MFK rond loopt.

 8. Carlos Monk is een verbitterde looser die nergens meer aan de bak kan en dus hongerig aanschurkt tegen iedere ranzige politieke partij waar ze niet zo kieskeurig zijn met het kiezen van kader.

  Het is ronduit lachwekkend hoe deze uitbuikende zestiger zich als een tiener in Che Guevara shirts hijst en zich als een revolutionair probeert te presenteren.

 9. Deze “braller” vind zichzelf nogal “goed” maar is in werkelijkheid een loser die door allerlei partijen/organisaties wordt uitgekotst ……….
  Niet teveel aandacht geven voel zich al snel een “martelaar”en probeert hiermee weer op politieke toneel naar voren te komen met zijn strijd voor “Indepensia”
  Pffffffffttt wat een politieke aanfluiting toch weer op ons dushi Korsou

 10. Als ze klagen over ‘politieke vervolging’ dan weten we genoeg. Dat is altijd het stokpaardje als er geen steekhoudende argumenten zijn tegen de beschuldiging.

  Het woord ‘politieke vervolging’ begint zo langzamerhand besmet te raken. Het klinkt het volk in de oren als: ik heb het gedaan! Misschien moeten ze een nieuwe uitvlucht verzinnen.