• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – In de Kaya Papachi Sutherland in Toni Kunchi is een man zaterdag met geweld uit bed gesleurd. Omstreeks 01.15 uur werd hij in zijn slaap hard op zijn achterhoofd geslagen. Tot zijn grote schrik stonden er drie mannen in zijn slaapkamer, die hem daarop uit bed haalden. Een van hen had een kapmes in de hand.

Toen hij eenmaal op de grond lag, pakten ze zijn horloge af. Vervolgens dwongen ze hem stil te zitten op een stoel, waarna twee overvallers zijn huis doorzochten. Oplettende bewoners merkten op dat er iets vreemds gebeurde in de woning en belde een beveiligingsbedrijf.

Vlucht
Na aankomst van de beveiligers sloegen de mannen op de vlucht. Ze lieten daarbij hun grijze Kia achter en sprongen over de hoge muren van het huis. Het drietal kwam daardoor in de tuin van de buren terecht en wist zo te ontsnappen. In de tuin van de buren werden later bloedsporen aangetroffen, die waarschijnlijk afkomstig zijn van een van de overvallers.

Gewond
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.

2 reacties op “Man uit bed gesleurd door overvallers”

 1. Bij ons was t afgelopen weekend ook raak. Gelukkig pogingen tot…maar politie kwam pas na 45 minuten…

 2. Toni Kunchi heeft camera’s
  Je kan daar ook niet zo maar uit
  Het zegt wel weer wat dat ze daar een beveiligins bedrijf bellen… Ook dat heeft de buurt daar zelf geregeld. Want waar was de Politie ?

  Een kennis zag recent dat er weer werd ingebroken in z’n zaak. belt de politie en na 20 minuten komen ze een keer kijken. Tja.. iedereen weg.

  Te druk zeker met het vastmaken van hun “Seatbelts”.