• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

GevMin Marvelyne Wiels thumbCURAÇAO – Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels heeft gereageerd op de ingediende klacht bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wiels zou e-mails en telefoontjes van het personeel van het Curaçaohuis afluisteren. In een persbericht distantieert ze zich van de aantijgingen.

Ook heeft ze in brief aan het CPB om opheldering gevraagd.

Brief Wiels aan CBP

9 reacties op “Wiels laakt beschuldiging privacyschending”

 1. Als er al een klacht door iemand is ingediend, is het dom om met zo’n brief te reageren naar de instantie die de vermeende klacht al dan niet zal gaan behandelen.
  Wiels weet niet wie er klaagt en wat de exacte inhoud van de klacht is. Ze stuurt een krantenartikel mee en verzoekt dan nadere informatie te verstrekken over de ingediende klacht.
  In feite verzoekt ze hiermee het College Bescherming Persoonsgegevens, haar te helpen om haar interne huishouding op orde te krijgen. Hoe dom kan je zijn.

 2. Mevrouw Laak zal eerdaags haar lakschoenen moeten in ruilen voor twee werkschoenen, om haar privé schulden af te betalen die zij op de bluf heeft gekocht.

 3. Onze wannabe doctoranda verzoekt informatie van het AD over de onzin (in haar ogen) van waar het AD over schrijft. Wij het volk van Curaçao verzoeken, neen eisen, dat deze wannabe nu eindelijk eens over de brug (pas op met je hakken) komt met die bewijzen betreffende de onzin waar die makamba journalist over gepubliceerd heeft.
  Beste Wannabe, wij het volk van Curaçao zijn wel in jouw ogen dom maar één ding wij vergeten niet, no lubida !

 4. Zou hongerstaking niets iets voor haar zijn ?

 5. Als haar functioneren correspondeert met haar beheersing van de Nederlandse taal ziet iedereen dat het niet veel soeps is.

 6. ze heeft iedere geloofwaardigheid verloren net als ene Gerrit S.
  Liegen is voor dit soort mensen bijna een must…
  De waarheid spreken kost hun heel veel moeite.
  het heeft iets te maken met hun psyche.
  meerderwaardigheids complex ten gevolge van een minderwaardigheidsgevoel.
  ze lijden een triest leven, alleen uiterlijkvertoon doet hen gelden.
  van binnen zijn ze verrot.

 7. Ik hoorde dat het tv programma de Fabeltjeskrant een bod gedaan heeft op het CV van Wiels.

 8. Als die brief net zoveel waard is als haar Cv.. Enfin laat maar.

 9. Mevrouw F.M. Wiels, beter bekend als Fraudelyne Wiels, heeft al eerder haar CV bij elkaar gefantaseerd dus waarom moeten we haar nu wel geloven?