• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Geld vragenCURAÇAO – 258 Voormalig werknemers van Dutch Caribbean Airline (DCA) hebben inmiddels hun resterend loon uitgekeerd gekregen. Dat meldt de Curator SMS Attorneys At Law. In totaal zijn er na een oproep van het advocatenkantoor 483 aanvragen binnengekomen.

Het gaat om een uitkering van een gedeelte van het loon over de opzegtermijn. SMS Attorneys at Law verwacht de komende weken nog 176 uitkeringen te doen. Dit betreft ook de faillissementen van DC Groundhandling N.V., Dutch Caribbean Cargo N.V., Curaçao Airlines N.V. en DC Holding N.V. DCA werd in 2004 failliet verklaard.

Incompleet
Het advocatenkantoor is zich er echter van bewust dat nog niet alle aanvragen zijn binnengekomen. “We verzoeken derhalve iedere werknemer die nog niet de vereiste documenten aan de curator heeft overhandigd, dit alsnog vóór en uiterlijk op 31 juli 2014 te voldoen. Ook werknemers die hun aanvraag nog niet bij de curator hebben ingediend, worden verzocht om dit alsnog vóór 31 juli 2014 te doen.” Mocht je vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar dca@sms-advocaten.com.

2 reacties op “Voormalig werknemers DCA krijgen loon uitgekeerd”

  1. En de mensen die tickets betaald hadden en tevens hotel en huurauto al betaald hadden en dus al dat geld kwijt zijn.. krijgen die nog wat?

  2. Het zou mooi zijn als SMS advocaten eens transparant was over hoeveel zij aan de afwikkeling van dit faillissement verdiend hebben.

    Gezien de auto’s waarin deze advocaten zich voortbewegen sluit ik niet uit dat zij er meer aan hebben overgehouden dan de voormalige werknemers van DCA.