• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – Bij een schietpartij in Noord Zapateer zijn vrijdagmorgen meerdere gewonden gevallen. In de Kaminda Hensley Meulens stuitte de politie op een man die even daarvoor was neergeschoten vanuit een goudkleurige auto. Het slachtoffer was geraakt in zijn rechterbeen en zijn linkerhand.

Een andere politiepatrouille signaleerde de auto en zette daarop de achtervolging in. De drie inzittenden waren eerder naar een huis in de genoemde wijk gereden om een conflict te beslechten. Dat leidde tot een schietpartij met vier andere mannen. Na de kogelwisseling ging het drietal er in de auto vandoor. De oorzaak van de ruzie is niet bekend.

Meerdere gewonden
Behalve het eerder genoemde slachtoffer zijn ook inzittenden gewond geraakt. Chauffeur R.D. (31) is na behandeling aangehouden. De 26-jarige V.W., die achterin zat, is ook gearresteerd maar ligt nog steeds in het ziekenhuis. De politie rekende ook de derde inzittende, de 24-jarige L.S., in. De goudkleurige auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. Twee van de verdachten zijn voorgeleid en blijven voorlopig vastzitten. Ze worden beschuldigd van verboden wapenbezit, poging tot moord en mishandeling.

3 reacties op “Meerdere gewonden bij schietpartij Noord Zapateer”

 1. Dit is dus de derde schietpartij van deze aard in 8 dagen tijd, gaat goed.

 2. gaat trouwens weer een hoop kosten…
  ziekenhuis kosten, politie kosten, justitie kosten, gevangenis kosten.
  ik had liever een keer begrafenis kosten gehad.
  was voor de maatschappij de goedkoopste oplossing geweest.

 3. weer een goudkleurige auto?
  bijWiels was ook sprake van een goudkleurige auto.
  Er zal ook wel goud in hun gebit hebben gezeten…
  maar misschien is dat wel weer een vooroordeel…