• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gilbert_IsabellaCURAÇAO – Gilbert Isabella (PvdA) wordt de nieuwe rijksvertegenwoordiger voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Dit op voorstel van minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Isabella is voormalig wethouder van gemeente Utrecht.

Het PdvA-lid volgt per 1 september de omstreden Wilbert Stolte op. Hij nam op 1 mei ontslag.

6 reacties op “Isabella (53) nieuwe vertegenwoordiger BES-eilanden”

 1. Zie bijgaand artikel op geenstijl.nl over deze man:
  Gilbert Isabella (PvdA) krijgt lucratieve topfunctie
  1 juli 2014: Plucheplakkers van de Arrogantie Gilbert Isabella (PvdA, Utrecht) heeft als wethouder Ruimtelijk Ordening een rapport achtergehouden dat de bouw van een theater in Leidsche Rijn Centrum afraadt en deze bouw alsnog doorgezet. 4 juli 2014: De heer G.P. (Gilbert) Isabella wordt de nieuwe Rijksvertegenwoordiger BES (Bonaire, Sint Eustatius en Saba). De ministerraad heeft op voorstel van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten hem voor te dragen voor benoeming. Binnen drie dagen promoveert een omstreden PvdA-wethouder, dankzij een PvdA-minister, uit het zicht van de Nederlandse media. Uit het zicht, uit het hart. Dat rapport was niet de enige clusterfuck van Isabella: in dit topic heeft u een mooi overzicht van wat we toch maar gewoon misdaad na misdaad tegen de inwoners van Utrecht kunnen noemen. En voor straf wordt Isabella permanent op een tropisch eiland gezet voor 9.000 bruto per maand (complete vacature). Beetje cocktails zuipen, wegkijken van corruptie, bij de Nederlandse regering zeuren om geld en klagen over de bemoeienis. Veel meer stelt de functie niet voor. En op die BES-eilandjes kijken ze niet op van een achtergehouden rapportje. Applaus PvdA. Een man die jarenlang Utrecht kapot kon swaffelen, onder toeziend oog van PvdA-burgemeester Wolfsen (ook niet geheel onomstreden), en wiens grootste talent het opsteken van een middelvingers naar het electoraat is. En die dan belonen met een kleine 10.000 euro belastinggeld per maand middels een pretfunctie in het Caribisch gebied, omdat de grond wat te heet onder zijn voeten wordt in Nederland. De PvdA doet dit, open en bloot, omdat ze weten dat het toch geen consequenties voor ze heeft. Politieke maffia, dat is wat het is.

 2. Zijn partner blijft in Nederland, dus ze zullen de heren daar niet hand in hand door de straten zien lopen. Dacht dat zijn reputatie overigens niet slecht was. Welke zaken heeft hij verknald?

 3. Tja, de PvdA kent werkelijk geen grenzen wanneer het gaat om fraude en misstanden. Een schande dat dit figuur deze post krijgt. Wat voor signaal geef je daarbij af aan de BES eilanden ?
  Fraude en andere misstanden in de politiek zijn allemaal toegestaan ?

 4. een corrupte PVDA’r gaat een 9000,- euro salaris verdienen op Bonaire .
  Maar in Nederland heerst geen corruptie.
  Wat een middelvinger tegen de bevolking van de BES eilanden.

 5. De PvdA in Nederland wordt er vaak van beschuldigd een baantjesmachine voor haar leden te zijn. Deze ex-wethouder ploegde zich in Utrecht van schandaal naar schandaal en mede dank zij hem zit de PvdA daar niet meer in het bestuur. Niettemin heeft zijn partijgenoot Plasterk al heel snel weer een aardig baantje voor hem geregeld waar hij waarschijnlijk minder kwaad kan dan in een stad als Utrecht. Ach, als actieve strijder voor de homo belangen heeft hij daar in ieder geval nog wel wat zendingswerk te doen. Zijn er gayclubs op Bonaire?

 6. Omstreden Wilbert Stolte eruit, omstreden Gilbert Isabella erin. Geen tactische wissel dus….