• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

plaka geld thumbCURAÇAO – De politie heeft gisteren om 11.19 uur een man opgepakt die op de Winston Churchillweg geld uit de muur haalde. De 44-jarige D.A.P. uit Rusland pinde met een hele verzameling bankpassen die niet van hem waren. Ook had hij een grote som contant geld, zowel euro’s als guldens, bij zich.

bankpassen valsZijn bankpassen en contant geld zijn in beslag genomen. De Rus is het land binnengekomen op een toeristenvisum en wilde niet zeggen waar hij onderdak had.

8 reacties op “Politie pakt verdachte man op bij pinautomaat”

 1. De Bulgaren, Roemenen en Polen zijn ook onderweg dus goed opletten.

 2. @chopie. Je weet toch ook wel dat dat niet alleen rbc is. Het is bij alles Uts,tds,aqualectra, mcb, Overheden. Curaçao loopt ongeveer 40 jaar achter in ontwikkeling. Dat komt omdat het gewoon in aard van het beestje zit.

 3. Het zijn niet de Russen die de schuld moeten krijgen maar juist de banken. Die zouden hun klanten “waar de banken stinkend rijk van worden” moeten beschermen tegen zulke acties. Een bank als RBC is supergevoelig voor fraude, puur en alleen maar omdat ze niet willen investeren. Wat de Russen betreft, die komen al decennias naar Curacao waar eigenlijk weinig problemen met hun waren. Nogmaals als ik een huis heb en ik wil niet dat inbrekers binnenkomen zal ik mijn huis moeten beschermen en dit geld ook voor de banken en vooral zo’n bank als RBC dat nog steeds met een magneet strip werken terwijl al decennias wordt geroepen dat dit fraude gevoelig is.

 4. The Russians are coming !!
  Especially the criminally inclined, globally hacking, counterfeiting types.
  No babushkas here.

 5. Goede actie van onze politie. Hoe ontdekten zij dit? Door een melding vd betreffende bank die deze handelingen signaleerde? Of door toevallig passeren? Ben benieuwd.

 6. Goed werk van de politie,Eere wie Eere toe
  komt

 7. Ik zat laatst in het vliegtuig van Curacao naar Nederland en het viel me op hoeveel russen er in dat vliegtuig zaten… Hebben ze Curacao ontdekt om te crimineel actief te zijn?
  Geef ze eens ongelijk…hier schijnt de zon en de politie heeft toch te middelen niet om int te grijpen als ze het maar slim genoeg aanpakken.

 8. Als de Russen Curaco ontdekken, kunnen we wel inpakken..
  En de een hoop toeristen zullen ook wegblijven.
  In Turkije adverteren ze met Russenvrije hotels….