• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

pistolen pistoolCURAÇAO – Elektronicazaak Digital World in Zeelandia is vannacht rond 03.34 uur op brute wijze overvallen. Negen gewapende overvallers bedreigden de bewaker en vernielden de rolluiken van de winkel. Daarop maakten ze de deur kapot. De overvallers hebben een aanzienlijke hoeveelheid elektronica buitgemaakt.

Er werden enkele schoten gelost toen er een andere bewaker arriveerde. Niemand raakte gewond.

Informatie
De politie vraagt om informatie. Heb je iets gezien of gehoord, bel dan het overvalteam van de politie via 8666140 of 8666192. Je kunt 24 uur per dag bellen naar 917 of de anonieme tiplijn bellen op 108.

7 reacties op “Gewapende overval op Digital World Zeelandia”

 1. Ja observator
  Goed gezegd. En de overheid doet de duim omlaag.
  Alleen krijgt het volk geen brood en spelen.

 2. Deze beroepscriminelen zijn schijnbaar vergeten (of het maakte totaal geen indruk) dat de huidige minister van justitie heeft geroepen ‘criminelen fasten your seat belts’, m.a.w. we zullen jullie met alle middelen die we hebben aanpakken. Het enige dat deze ‘kretologie’ tot nu toe heeft opgeleverd is meer en geweldadigere hardere criminaliteit. Een ander belangrijk resultaat van deze aanpak is politici die zich beschermen met body guards en persoonlijke vuurwapens terwijl het volk lijdzaam moet toekijken hoe ze van alle kanten door criminelen overvallen wordt.Geld misschien voor het volk het romeinse ‘ave imperator, morituri te salutant’ (gegroet heerser, zij die gaan sterven groeten u)?

 3. Het zijn dezelfde personen als overval op freeport.
  Spullen zijn te vinden in koraal specht.

 4. Overal, overal, overval NIET gewapende bewakers op Crimiçao. Toch maar eens over het nut gaan nadenken of zullen we ze maar omscholen en eindelijk goede CAMERABEWAKING invoeren?

 5. Misschien een idee om dit gebied s’nachts af te sluiten?

 6. De anonieme tipgever gelijk een beloning in het vooruitzicht stellen. Eens kijken hoe snel deze bende verraden kan worden door buurtbewoners, want zo’n grote buit verberg je niet zomaar.

 7. De snel geld mentaliteit zit van onder tot boven in de samenleving.

  Vannacht de overval op Boolchands, dan lees je over Stephen Capella die zijn zakken wil vullen over het mede door zijn wanbeleid ten gronde gerichte Girobank en vanmiddag is het weer de ABVO die niets uitvoerende ambtenaren nog betere voorwaarden wil geven.